Translate

Monday, May 27, 2013

Οι Daft Punk έτρεξαν στο Grand Prix του Μονακό! (pics & videos)

Η Columbia είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας F1 της Lotus και όχι μόνο. Η δισκογραφική εταιρεία έχει ενεργό συμμετοχή στο site της Lotus, προσφέροντας στους επισκέπτες δωρεάν playlists με τραγούδια.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η ομάδα F1 της Lotus έτρεξε χθές στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό (επτά οδηγοί εγκατέλειψαν) με τα χρώματα των Daft Punk. Μάλιστα ο Thomas Bangalter και ο Guy-Manuel de Homem-Christo βρέθηκαν στο Μονακό κοντά στην ομάδα και στους οδηγούς Ρομαίν Γκροζάν και Κίμι Ράικονεν.
Δείτε φωτογραφίες από το twitter της Lotus και βίντεο από τη συνεργασία η οποία, η αλήθεια είναι, ότι δεν ήταν γούρικη για την ομάδα. Ο Γκροζάν βρέθηκε εκτός αγωνα μετά από σύγκρουση με τον Ντανιέλ Ρικιάρντο της Toro Rosso. Mάλιστα  οι αγωνοδίκες θεώρησαν ότι υπεύθυνος ήταν ο Γκροζάν και η τιμωρία ήταν αναπόφευκτη.  Ο οδηγός της Lotus θα εκτίσει την ποινή του στο Grand Prix του Καναδά στο οποίο θα ξεκινήσει δέκα θέσεις πιο πίσω από αυτήν που θα κερδίσει στις κατατακτήριες δοκιμές. Ατύχημα είχε και ο άλλος οδηγός της Lotus, ο Κίμι Ράικονεν, ο οποίος αν και βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, "έμεινε" από λάστιχο και με την καθυστέρηση έχασε αρκετές θέσεις,
Τελικά τερμάτισε δέκατος. Και αυτός όμως ήταν "άτακτος" καθώς παραβίασε το όριο ταχύτητας σε μια από τις περιόδους που το αυτοκίνητο ασφαλείας βρισκόταν στην πίστα, καθορίζοντας το ρυθμό του αγώνα. Ευτυχώς για τον οδηγό και τη Lotus, τη γλύτωσε με μια επίπληξη.








from:www.e-radio.gr