Translate

Wednesday, May 15, 2013

Νέα βιογραφία για την Amy Winehouse ισχυρίζεται ότι πρώτη φορά δοκίμασε να αυτοκτονήσει στα 10 της. 'Η Amy πάντα μου έλεγε ότι σκεφτόταν ότι θα πέθαινε σε νεαρή ηλικία και ότι θα γινόταν μέλος του 27 Club'!


amywinehousenew2013
Σε ηλικία μόλις 10 ετών επιχείρησε να αυτοκτονήσει η Amy Winehouse, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε μια νέα έκδοση.
Στο βιβλίο Amy Winehouse: The Untold Story, γράφεται ότι η μακαρίτισα δοκίμασε να αυτοκτονήσει εντός διαστήματος μικρότερο του έτους από τότε που ο πατέρας της Mitch Winehouse άφησε τη μητέρα της Janis για μια άλλη γυναίκα την οποία γνώριζε ως... "daddy's work wife". Σύμφωνα με τη συγγραφέα Chloe Govan, η Winehouse έφερε βαρέως το χωρισμό και παραλίγο να αφήσει τότε τον κόσμο αυτό από υπερβολική δόση χαπιών...
Στο βιβλίο επίσης αναφέρεται ότι η ίδια φλέρταρε με το περίφημο '27 Club' και ήθελε να μείνει στο club των Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix και Janis Joplin. Ο Alex Foden, ο κομμωτής υπεύθυνος για την κυψέλη των μαλλιών της, είπε ότι συχνά η Amy μιλούσε για τον πιθανό πρόωρο θάνατό της. "Η Amy πάντα μου έλεγε ότι σκεφτόταν ότι θα πέθαινε σε νεαρή ηλικία και ότι θα γινόταν μέλος του 27 Club. Νομίζω ότι σχεδόν ήθελε να πεθάνε ως θρύλος", είπε συγκεκριμένα.
from:www.avopolis.gr