Translate

Friday, May 31, 2013

Σαρώνει τα charts όλου του κόσμου (σε 97 χώρες νο.1 στα ψηφιακά charts) το νέο άλμπουμ των Daft Punk και εξελίσσεται στο φετινό hit της δισκογραφίας!


daftpunk_randomaccessmemories

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το πιο hot άλμπουμ αυτή τη στιγμή είναι αυτό των Daft Punk.Πωλήσεις και κριτικές συμβαδίζουν, πράγμα σπάνιο για τον κόσμο που ζούμε: Παγκοσμίως, το άλμπουμ ανέβηκε στο #1 των digital charts σε 97 χώρες, κυριάρχησε στην Αγγλία καθώς έγινε το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του για το 2013 και επίσης είχε τις περισσότερες πωλήσεις από οποιοδήποτε άλμπουμ τις πρώτες επτά μέρες κυκλοφορίας του στη Γαλλία από το 2007, όπου το album είναι ήδη τριπλά πλατινένιο. Οι Daft Punk πραγματοποίησαν το πρώτο #1 άλμπουμ τους σε διάφορες χώρες: Αμερική, Γερμανία, Αυστραλία, Ιαπωνία κ.α.. Ο δίσκος είναι στο #1 σε Γαλλία, Καναδά, Ελβετία, Ισπανία, Αυστρία, Μεξικό, Ιταλία, Βέλγιο, στο #1 του International Albums Chart της Ελλάδας καθώς και σε άλλες χώρες. Το Random Access Memories πούλησε 339.000 αντίτυπα, με την έκδοση βινυλίου να είναι αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία του LP Vinyl Chart του SoundScan. Το Random Access Memories είναι το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία του Billboard Electronic/Dance Song chart που είχε ταυτόχρονα κάθε τραγούδι να κάνει ντεμπούτο.

Το “Get Lucky”, το πρώτο single από το Random Access Memories καρφώθηκε αμέσως στην κορυφή των charts όλου του κόσμου, πουλώντας πάνω από 2,5 εκατομμύρια digital tracks παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Είναι το single με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αγγλία για το 2013 και το τραγούδι είναι στο #1 του airplay chart σε πολλές χώρες του κόσμου. Στην Αμερική, το “Get Lucky” μεταδίδεται από 7 διαφορετικά formats ραδιοφώνων.

Το νέο άλμπουμ του duo από την Γαλλία, που περιλαμβάνει 13 τραγούδια, είναι το πρώτο μετά το Human After All του 2005 και περιλαμβάνει συμμετοχές από Pharrell Williams, Julian Casablancas, Panda Bear, Nile Rodgers, Giorgio Moroder, Paul Williams, Todd Edwards, Chilly Gonzales, και DJ Falcon, μεταξύ άλλων.
from:www.avopolis.gr