Translate

Thursday, July 12, 2012

Girl power στα Charts! Ποιες pop stars δεν φεύγουν από την κορυφή!


Το 2011 ήταν κι αυτό μια "γυναικοκρατούμενη" χρονιά στα charts με την εντυπωσιακή πορεία τηςAdele και της Katy Perry, αλλά τελικά το 2012, οι Wonder Women της pop αυξήθηκαν και κατέλαβαν ακόμα περισσότερες θέσεις στα charts του Billboard!
Στην νέα μέτρηση του Hot 100 Singles Chart, η Carly Rae Jepsen με το τραγούδι -  κόλλημα "Call Me Maybe" θα βρίσκεται για 5η συνεχή εβδομάδα στην κορυφή, ενώ η P!nk στην πρώτη της εβδομάδα θα ξεκινήσει από το #58 με το "Blow Me...One Last Kiss". Σχετικά με το νέο τραγούδι της Pink, αναμένεται σύντομα να κάνει το άλμα για το top 20, καθώς βρίσκεται ήδη στο top 5 του iTunes Chart και έχει αρχίσει ήδη να αναρριχάται στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών playlists. Aξίζει να αναφέρουμε πως τα "Raise Your Glass" και "Perfect" που κυκλοφόρησε η Pink το 2010, ακούγονται ακόμα στο αμερικάνικο ραδιόφωνο.

Η έκπληξη του εν λόγω chart πάντως, είναι η σταθερή πορεία της Ellie Goulding, που στην 29η εβδομάδα παραμονής του single της "Lights" θα αναρριχηθεί στο #5! Αυτό που δεν αποτελεί έκπληξη, είναι η πορεία της Katy Perry, που ύστερα από την πρεμιέρα της ταινίας της "Part Of Me", το album της "Teenage Dream" βρίσκεται στο #2 του Billboard Album Chart, ενώ και το single "Wide Awake"μέχρι σήμερα είναι επίσης στο #2! Φυσικά η Adele δεν φεύγει από το top 10 του album chart, καθώς το "21" παραμένει στο #9! 
from:www.mtvgreece.gr