Translate

Monday, July 9, 2012

Οι Destiny`s Child επιστρέφουν με νέα τραγούδια!


Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν...λίγο, η Beyonce να έγινε μια παγκοσμίου φήμης pop star και οιKelly Rowland - Michelle Williams να ακούγονται συχνά-πυκνά στο top 20 των charts,  αλλά καμία τους δεν ξεχνάει το κοινό τους ξεκίνημα, με το αξέχαστο vocal group των Destiny`s Child!
Αυτές τις μέρες οι Destiny`s Child επανήλθαν στην δημοσιότητα, καθώς ο manager τους και πατέρας της Beyonce, Matthew Knowles, αποκάλυψε πως το φθινόπωρο θα έχουμε δυο επανακυκλοφορίες από τον κατάλογο των D.C, με νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια!

Όπως δήλωσε στην Huffington Post, ο πατέρας της Beyonce, είναι αρκετά πιθανό και το ενδεχόμενο να γίνει κάποια περιοδεία τους τον φετινό χειμώνα. Είπε: "Μπορεί να χρειάζεται έναν ολόκληρο χρόνο για να σχεδιάσουμε μια περιοδεία, αλλά αν το θέλουν τα κορίτσια, τότε γίνεται πολύ εύκολο. Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνει μια reunion tour. Το μόνο δύσκολο θα είναι η επιλογή τραγουδιών, γιατί σίγουρα θα θέλουν να "μπερδέψουν" το ρεπερτόριο των Destiny`s με τις προσωπικές τους δουλειές." Ανυπομονούμε!
from:www.mtvgreece.gr