Translate

Tuesday, July 3, 2012

"Στείλε τον Pitbull στην Αλάσκα!"


Pitbull (αληθινό όνομα: Armando Christian Perez) συμφώνησε με την αλυσίδα πολυκαταστημάτων Wallmart να εμφανιστεί σε όποιο υποκατάστημα συγκεντρώσει τα περισσότερα "likes" στο Facebook!  Aυτή την στιγμή, πρώτο σε προτιμήσεις, με τεράστια διαφορά, είναι το κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται στην πόλη Kodiak της Alaska! Και υπάρχει λόγος...
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Boston Phoenix θεώρησε πως θα ήταν αρκετά αστείο να "εξοριστεί" ο Pitbull στο πιο απομακρυσμένο υποκατάστημα της Wallmart, που βρίσκεται στην πόλη Kodiak! O δημοσιογράφος διέδωσε την ιδέα και οι χρήστες του Facebook ανταποκρίθηκαν άμεσα! Πλέον η σελίδα του καταστήματος στην πόλη Kodiak, έχει 35.000 likes-πέντε φορές περισσότερα από τον πληθυσμό αυτής της μικρής πόλης της Alaska! Όμως η ψηφοφορία δεν έχει τελειώσει.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: "Η ψηφοφορία τελειώνει στις 16 Ιουλίου. Είμαι σίγουρος ότι ο Pitbull θα προτιμούσε να εμφανιστεί σε κάποιο κατάστημα που να βρίσκεται στο αγαπημένο του Miami. Όμως αν νικήσει το Kodiak, εννοείται πως θα βρεθεί εκεί." Αρκεί να σας πούμε, πως τα likes για υποκατάστημα στο Miami, έχουν "κολλήσει" μόλις στα 45!
from:www.mtvgreece.gr