Translate

Tuesday, July 31, 2012

O Chris Brown επιτίθεται σε ομοφυλόφιλο rapper - δίνει συμβουλές στην οικογένεια Jackson!


H πρόσφατη επίσκεψη του Chris Brown στην Γαλλία, θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μια αλλαγή περιβάλλοντος και να αποφορτίσει την ένταση που έχει δημιουργήσει στα media με τον τσακωμό του με τον Drake και την φημολογούμενη σχέση του με την Rihanna. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη.
Καθώς ο Chris Brown έβγαινε από club στις Κάννες, του ζητήθηκε από δημοσιογράφο να σχολιάσει την ομοφυλοφιλική σχέση του Frank Ocean. O Brown φημολογείται πως απάντησε φωνάζοντας δυνατά "Man no homo!". O ίδιος βέβαια έσπευσε χθες μέσα από το Twitter να διαψεύσει ότι έκανε οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο προς τον bisexual rapper.
΄Έγραψε: 
My Opinion on the whole Frank Ocean subject is ……… Love who u wanna love. It’s ur decision. People stop searching for BS.


(Να τονίσουμε πως το "Man no homo!" είναι μια φράση που έχει γίνει μέρος της hip hop κουλτούρας και σημαίνει την άρνηση σε οτιδήποτε παραπέμπει στην ομοφυλοφυλία...). Πάντως το άρθρο που αναφερόταν στο ομοφοβικό σχόλιο του Chris Brown έχει αφαιρεθεί από το site PRlog. 
Στην συνέχεια, o Breezy έβαλε στον στόχο του και την οικογένεια Jackson, με αφορμή την πρόσφατη διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών του, που βρέθηκαν στο επίκεντρο της showbiz και των paparazzi.
That Jackson family feud s**t gotta stop! Stop making y’all business public! Michael was under enough scrutiny,
“Don’t put the kids through the bulls**t! Work y’all shit out as a family and stop giving them the pleasure of f**king wit y’all!”
Στο συγκεκριμένο σχόλιο, δεν έχει κι άδικο ο Chris Brown, τελικά από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!
from:www.mtvgreece.gr