Translate

Monday, June 18, 2012

Οι τρελές απαιτήσεις της Madonna! Υπάρχουν χειρότερα;


Madonna πέρα από το να "αποκαλύπτει" τα οπίσθια και το στήθος της live, ξέρει και πως να ταλαιπωρεί το προσωπικό της περιοδείας της με τις εκκεντρικές απαιτήσεις που έχει για κάθε  συναυλία. Υπάρχουν όμως και πιο "κακομαθημένοι" stars της μουσικής από την Madonna;
Ενδεικτικά, η 53χρονη star ζητά σε κάθε σταθμό της περιοδείας της να κατασκευάζεται το καμαρίνι της από την αρχή, να υπάρχουν 200 μέλη προσωπικού, ένας βελονιστής και λουλούδια κομμένα συμμετρικά, σε ύψος 6 ιντσών ΑΥΣΤΗΡΑ. 
Όμως υπάρχουν και χειρότερα;

Οι Foo Fighters απαιτούν να έχουν στο πλευρό τους ομάδες από μάγειρες, πουν να τους μαθαίνουν πως να φτιάχνουν "νόστιμα πρωινά".
Kanye West: Ο οδηγός του πρέπει να φοράει ρούχα 100% από δέρμα
Metallica: Στην περιοδεία τους το 2004, απαίτησαν μερίδιο κέρδους από κάθετι -εκτός φαγητού-ποτού- που επρόκειτο να πουληθεί στον χώρο των συναυλιών τους.
Μarilyn Manson: 2 μπουκάλια αψέντι σε κάθε καμαρίνι του, μαζί με Doritos, Ηaribo (μόνο τα αρκουδάκια) και γάλα 2%. Πίνοντας κάτι δροσερό "κατεβαίνει" πιο εύκολα το αψέντι.
Βritney Spears! To καμαρίνι της στο X-Factor περιλαμβάνει: 34 διαφορετικά φορέματα (αξίας 1500 δολαρίων το καθένα) μαζί με ένα μασέρ, μια μανικιουρίστα και μεγάλες δόσεις κοτόπουλου, σοκολάτας, πατατοσαλάτας, τσιπς και κοκα κόλα διαίτης! 
from:www.mtvgreece.gr