Translate

Wednesday, June 20, 2012

Πως η Adele ξύπνησε ετοιμοθάνατο κορίτσι από κώμα!


Οκ, αναμφισβήτητα το "Call Me Maybe" της Carly Rae Jepsen είναι το hit της χρονιάς μέχρι και σήμερα, αυτό συμβαίνει όμως διότι τα τραγούδια της Adele έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, σώζουν ζωές! Αναφερόμαστε στην ιστορία  της επτάχρονης από την Βρετανία Charlotte Neve, που νοσηλευόταν με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βρετανίας, χωρίς να έχει πολλές ελπίδες για να γλιτώσει το μοιραίο.

Όμως μια μέρα, η μητέρα της Charlotte, Leila, δοκίμασε να ανοίξει το ραδιόφωνο.Έπαιζε το"Rolling In The Deep" της Adele, ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της μικρής. Η Leila θυμόταν την αδυναμία της κόρης της για την Adele και ξεκίνησε να τραγουδάει τους στίχους της γνωστής επιτυχίας, ενώ έπαιζε στο ραδιόφωνο. Ξαφνικά η μικρή Charlotte χαμογέλασε! Οι νοσοκόμες γεμάτες έκπληξη, ζήτησαν από την μητέρα της να συνεχίσει να τραγουδάει, μέχρι να "ξεκλειδώσει" εντελώς η κόρη της. Κάτι που τελικά συνέβη.
 Τις επόμενες μέρες, η Charlotte ξεκίνησε να δείχνει σημάδια επαφής με το περιβάλλον. Μέσα στις επόμενες μέρες η μικρή Charlotte σηκωνόταν από το κρεββάτι της και επικοινωνούσε με τους γύρω της, ενώ σύντομα θα είναι σε θέση για να επιστρέψει στα μαθήματα της! Η Adele σώζει ζωές...
from:www.mtvgreece.gr