Translate

Tuesday, June 19, 2012

Τουαλέτες και Telemarketing! Οι χειρότερες δουλειές που έχουν κάνει οι stars!


Πολλοί stars, πριν γίνουν διάσημοι, αναγκάστηκαν να κάνουν και κάποιες αρκετά απαιτητικές και "δυσκολες" δουλειές, που πολλές φορές ντροπιάζουν. Επειδή όμως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, οι ίδιοι έχουν ομολογήσει από που ξεκίνησαν:
Diddy: O διάσημος rapper/παραγωγός στα πρώτη του χρόνια στην μουσική, εργαζόταν παράλληλα σε μεξικάνικο εστιατόριο στην Καλιφόρνια. Ήταν υπεύθυνος για την καθαριότητα στις τουαλέτες...
Flo Rida: O γνωστός urban pop performer έχει εργαστεί στο MGM καζίνο του Las Vegas. Στην αποκομιδή των σκουπδιών....
Cindy Lauper: Μια από τις εμβληματικές Pop stars των δεκαετιών 80-90 και γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα. Η Cindy δοκίμασε την αγάπη της για τα ζωα με τον πιο σκληρό τρόπο, στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Εργαζόταν σε pet shop ως υπεύθυνη για την υγιεινή των σκύλων!

Kelly Clarkson: Πριν η όμορφη Kelly ξεκινήσει να "πλασάρει" το ταλέντο της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, εργαζόταν ως τηλεπωλήτρια! Συγκεκριμένα πουλούσε ηλεκτρικές σκούπες για λογαριασμό εταιρείας telemarketing στον Καναδά!
Tony Iommi: Ο κιθαρίστας των Black Sabbath έφτασε πολύ κοντά στο να μην ακουμπήσει ποτέ ξανά το αγαπημένο του όργανο, όταν ένα ατύχημα στο εργοστάσιο επεξεργασιάς μετάλλων όπου εργαζόταν, του στέρησε δυο από τα ακροδάκυλα του δεξιού του χεριού! O ίδιος ενθαρρύνθηκε να συνεχίσει να παίζει, ακούγοντας δίσκους του τυφλού τσιγγάνου κιθαρίστα της jazz, Django Reinhardt. 
Rod Stewart: Δεν είναι ο Alice Cooper, ούτε ο Ozzy, αλλά και πάλι ο βετεράνος rocker είχε τα guts να δουλέψει για αρκετό καιρό σε νεκροταφείο!
from:www.mtvgreece.gr