Translate

Friday, June 22, 2012

Στην κορυφή του Billboard Chart το νέο album του Usher!

Το έβδομο studio album του Usher LOOKING 4 MYSELF (RCA Records) είναι το τέταρτο συνεχόμενο #1 studio album, σύμφωνα με την Nielsen SoundScan, για τον 7 φορές βραβευμένο με Grammy σούπερσταρ. Το LOOKING 4 MYSELF έκανε το ντεμπούτο του επίσης στο #1 στο Digital Albums Chart και στο R&B Album Chart. Το single “SCREAM” του Usher βρίσκεται στο #7 στο Digital Songs Chart.

Το LOOKING 4 MYSELF κατέκτησε τη #1 θέση στο iTunes την εβδομάδα κυκλοφορίας του σε 9 χώρες, όπως στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γερμάνια, στην Ιαπωνία και στην Ολλανδία. Το album επίσης έφτασε στο #1 στις πωλήσεις του iTunes R&B chart σε 21 άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας, του Καναδά, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλία, της Ιταλίας, της Ελβετίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας, του Λουξεμβούργου, της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Αυστρίας, της Νορβηγίας, της Ισπανίας, της Ρουμανίας, της Σλοβακίας, της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Δανίας και της Ιαπωνίας.



Το LOOKING 4 MYSELF έχει ήδη 3 τεράστια hit singles – το πρώτο single του album "CLIMAX" είναι το 12ο #1 single του Usher κάνοντάς τον να έχει τα περισσότερα No. 1 R&B/Hip-Hop Songs από την αρχή της Nielsen Music (από τον Δεκέμβριο του 1992) σύμφωνα με το Billboard Magazine. Νούμερο ένα στο Rhythm και στο Top 40 Radio από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, στα Top 10 στο iTunes και Top 40 Radio και στο Top 10 του Digital Songs chart αυτής της εβδομάδας, το “SCREAM” σίγουρα δικαιολογεί τον τίτλο “το τραγούδι του καλοκαιριού” από το Entertainment Weekly, που επίσης το χαρακτηρίζει και ως “βρώμικη ακίδα αδρεναλίνης.” Ο Usher επίσης αποκάλυψε πρόσφατα το επόμενο τραγούδι που είναι το "LEMME SEE” Featuring Rick Ross, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο #7 του Urban Radio. Τα video για το “SCREAM” και το “LEMME SEE” Featuring Rick Ross έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του album.

Επιπλέον, το LOOKING 4 MYSELF του 33χρονου Usher έχει κερδίσει πολύ καλές κριτικές. Το Time Magazine δηλώνει για το LOOKING 4 MYSELF “το έβδομο album του ηγέτη της R&B είναι πιο ελαφρύ και από τον αέρα και τρομερά sexy.” Το NPR τοποθετεί το LOOKING 4 MYSELF στα top albums τη χρονιάς και χαρακτηρίζει τον Usher ως “ξεπερνάει τα όρια, έχει στιλ ήρωα της Marvel…(το album είναι) soulful, δραματικό όσο πρέπει, βαθιά χορευτικό, συναισθηματικό, sexy… Σαν μια δυνατή δύναμη στο pop mainstream…Ο Usher …ασκεί το είδος της επιρροής που βοηθάει να καθοριστεί με ποια σχέση μοιάζει.” Οι Los Angeles Times στη στήλη “Calendar” έγραψαν “Ο Usher παραμένει ο πιο βιώσιμος κληρονόμος του θρόνου του Βασιλιά της Pop, του Michael Jackson.” Και το People Magazine έγγραψε “ο παντοδύναμος αστέρας παρουσιάζει με αυτοπεποίθηση διάφορες πλευρές του εαυτού του, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με μια ακόμη R&B-pop υπερπαραγωγή.” Το Billboard αποκάλεσε το LOOKING… “ένα πραγματικά άλλου επιπέδου soul album.”

Την παραμονή της κυκλοφορίας του album του Usher στις ΗΠΑ, ο Usher εμφανίστηκε στο “Unstaged,” στη livestream παγκόσμια συναυλία στο Hammersmith Apollo Theater του Λονδίνου, που διοργανώνεται από το YouTube και το VEVO, χορηγείται από την American Express και σκηνοθετείται από τον αναγνωρισμένο Hamish Hamilton. Πριν από την κυκλοφορία του album, ο Usher εμφανίστηκε στο Saturday Night Live, άνοιξε τα Summer concert series του Today Show και εμφανίστηκε και στα Billboard Music Awards. Επίσης, θα εμφανιστεί στα BET Awards την 1η Ιουλίου όπου είναι υποψήφιος στη κατηγορία “Video of the Year” για το “CLIMAX.”
from:www.mtvgreece.gr