Translate

Wednesday, January 24, 2018

Η Tomorrowland παρουσίασε τα Stages για το 2018....



Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της νέας χρονιάς και η Tomorrowland να απέχει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη της αλλά ήδη ανακοίνωσε τα Host Stages και είναι καλύτερα από ότι περιμέναμε. Επίσης έχει ανακοινώσει και το φετινό θέμα της που θα είναι η ιστορία τους Planaxis.
Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τόσα πολλά Stages και οι διοργανωτές της Tomorrowland ξεπέρασαν τις προσδοκίες του κοινού. Να επισημάνουμε ότι έχει ήδη αρχίσει το Pre-Registration. Η φετινή χρονιά προμηνύεται να είναι και ίσως η καλύτερη. Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα Host Stages της Tomorrowland για το 2018. 






Ακόμα είναι πλέον επίσημο πως ο Ολλανδός Hardwell θα βρίσκεται στην φετινή Tomorrowland ως Headliner. Μετά την ανακοίνωση των Axwell /\ Ingrosso, Alesso, Richie Hawtin ήρθε και το όνομα του Hardwell να επιβεβαιώσει πως η φετινή χρονιά θα είναι ίσως η καλύτερη.
Μετά από όσα είχα ειπωθεί από τον ίδιο τον Hardwell τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με τους Dimitri Vegas & Like Mike και τις μεθόδους τους σχετικά με τις ψήφους για το DJ Mag ήταν κάτι που είχε εκνευρίσει αρκετά τον Ολλανδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Hardwell για δύο χρόνια να μην εμφανίζεται στο μεγαλύτερο dance festival του κόσμου. Να θυμίσουμε πως οι Dimitri Vegas & Like Mike είναι μέτοχοι ενός μεγάλου ποσοστού του συγκεκριμένου festival. 
Η επιστροφή του Hardwell είναι κάτι που αρκετοί περιμένανε και ήθελαν να δουν. Τώρα έφτασε η στιγμή να μπορέσουν οι θεατές να τον απολαύσουν στο Mainstage και ως Headliner. Η Tomorrowland συνεχίζει τις ανακοινώσεις με τους καλλιτέχνες.
from:www.dancetoday.gr