Translate

Monday, January 8, 2018

10 πασίγνωστοι τραγουδιστές που ξέσπασαν... τα νεύρα τους στη σκηνή!!!


Όλοι μας έχει τύχει να χάσουμε την υπομονή μας και να ξεσπάσουμε τα νεύρα μας, όμως έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε σε προσωπικές μας στιγμές και να μη γινόμαστε ρεζίλι σε τρίτους, σε αντίθεση με τους καλλιτέχνες, που δυστυχώς έχουν να διαχειριστούν τα νεύρα τους συχνά επί το έργω. Ιδιαίτερα για τους τραγουδιστές, μπορεί τα άγριο ξέσπασμά τους να γίνει επί σκηνής, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. Από τη Miley Cyrus, μέχρι τον Kid Cudi, ας δούμε 10 διάσημους τραγουδιστές που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια συναυλιών.


Billie Joe Armstrong
Αφού έβρισε όσο περισσότερο μπορούσε και στη συνέχεια έσπασε την κιθάρα του το 2012 στο iHeartRadio Festival, οι Green Day αναγκάστηκαν να ακυρώσουν ορισμένες εμφανίσεις τους.





Rihanna
Η όμορφη τραγουδίστρια διέκοψε μια ζωντανή εμφάνισή της στο Λονδίνο φεύγοντας νευριασμένη από τη σκηνή, ενώ μια άλλη φορά έφερε το μικρόφωνο στο κεφάλι ενός θαυμαστή της.


Kanye West
Τα ξεσπάσματά του είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Ένα τέτοιο ξέσπασμα ήταν όταν δήλωσε σε μια συναυλία του ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσει, αν δεν σηκωθεί όλο το κοινό όρθιο. Δείτε ένα top 5!



Kid Cudi
Σε μια εμφάνισή του στο Βανκούβερ, ένας θαυμαστής πέταξε το πορτοφόλι του στη σκηνή και ο Cudi το πέταξε πίσω, αλλά στον λάθος άνθρωπο, με αποτέλεσμα εκείνος να ξαναπετάξει το πορτοφόλι πίσω και ο Cudi να κατέβει από τη σκηνή και να διαπληκτιστεί μαζί του, θεωρώντας την κίνησή του προσβλητική.




Dave Grohl
Το 2011 στο iTunes Festival, ο Grohl διέκοψε τη συναυλία των Foo Fighters, λέγοντας σε ένα άτομο από το κοινό που είχε ξεκινήσει καβγά, να φύγει από τη συναυλία, καθώς ο καλλιτέχνης θέλει οι θεατές να χορεύουν και όχι να μαλώνουν στις συναυλίες του.



Azealia Banks
Κάποιος της πέταξε ένα αλουμινένιο κουτάκι την ώρα που τραγουδούσε και εκείνη δεν δίστασε να εισβάλει στο στάδιο, διεκδικώντας το δίκιο της. Aλλά δεν ήταν η μοναδική φορά που οι φαν την εκδικήθηκαν... απλώς τις άλλες φορές απλώς αποχώρησε από την σκηνή.





Justin Bieber
Ο αγαπημένος τραγουδιστής των εφήβων απείλησε ότι θα σπάσει όλα τα κινητά που του πετούσαν στα πόδια για να βγάλει selfie με εκείνα.




Elton John 
Μπορεί να είναι θρύλος, όμως είναι γνωστός για τις παραξενιές του και μάλιστα δεν ξεσπά τον θυμό του μόνο στα μουσικά όργανα που τυχαίνει να μην λειτουργούν, αλλά και στο προσωπικό.






Miley Cyrus
Κάποιοι αποδοκίμασαν τη Miley την ώρα που τραγουδούσε και εκείνη πέταξε νερό στους θεατές.


Axl Rose
Εκνευρίστηκε σε μια συναυλία των Guns N' Roses, επειδή κάποιος από το κοινό τον έβγαζε φωτογραφίες, και σταμάτησε να τραγουδά, ζητώντας από τους υπόλοιπους θεατές να πάρουν τη φωτογραφική από τα χέρια. Όταν κανένας δεν αντέδρασε, ο Rose πήδηξε από τη σκηνή, ενώ η υπόλοιπη μπάντα συνέχισε αμήχανα να παίζει.

from:www.e-radio.gr