Translate

Tuesday, January 9, 2018

Ο Skrillex αναδείχθηκε ο καλύτερος παραγωγός για το 2017 σύμφωνα με το 1001Tracklist

Ο Αμερικανός νικητής Grammy Award Skrillex βρέθηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας 101 Top Producers 2017 από το γνωστό site 1001Tracklist. Για όσους δεν γνωρίζουν ποιο είναι το συγκεκριμένο site και τι ακριβώς κάνει, το 1001 tracklist είναι όπως είναι και το όνομα του το πιο διαδεδομένο και γνωστό site σε ότι έχει να κάνει με τις tracklists από τα sets των DJs.

Εκτός αυτής της παροχής το 1001tracklist έχει και κάποιες άλλες λειτουργίες, όπως ποια tracks παίζονται περισσότερο σε όλες αυτές τις tracklist που είναι καταχωρημένες ή ποιον DJ / Producer στηρίζουν περισσότεροι οι υπόλοιποι DJs / Producers. Έτσι βγήκε και αυτή η λίστα που γίνεται κάθε χρόνο με τον Skrillex να είναι ο παραγωγός που στήριξαν περισσότερο στα sets του και έπαιξαν τα τραγούδια του. Είναι μία λίστα τελείως διαφορετική από το DJ Mag και σίγουρα πιο σεβαστή τόσο από το κοινό αλλά και από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.
Ο Skrillex ξεπέρασε τον Don Diablo που είναι στην δεύτερη θέση και τον Axwell που βρέθηκε στην τρίτη. Δείτε όλη την σχετική λίστα στο Link παρακάτω...
https://www.1001tracklists.com/charts/year/2017/producer.html
from:www.dancetoday.com