Translate

Wednesday, January 10, 2018

Τον εθνικό ύμνο στο φετινό Super Bowl θα τραγουδήσει η Pink


Τον εθνικό ύμνο στο φετινό Super Bowl, πριν την έναρξη του αγώνα, θα τραγουδήσει η Pink. Αυτό ανακοίνωσε τόσο η National Football League, όσο και το NBC, το οποίο θα μεταδώσει τις εκδηλώσεις πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα στον τελικό της 4ης Φεβρουαρίου του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια στιγμή, για λογαριασμό της Εθνικής Ένωσης Κωφών (NAD), η ηθοποιός και σκηνοθέτης Alexandria Wailes θα «τραγουδήσει» σε νοηματική τόσο τον Εθνικό Ύμνο όσο και το «America The Beautiful».
H Pink εισέρχεται, λοιπόν, στο πάνθεον όσων στο παρελθόν έχουν τραγουδήσει τον εθνικό αμερικανικό ύμνο στο Super Bowl: Μεταξύ αυτών, η Lady Gaga, ο Billy Joel, η Diana Ross, ο Neil Diamond, η Cher, η Whitney Houston, η Mariah Carey, η Beyonce, η Christina Aguilera και η σοπράνο Ρενέ Φλέμινγκ.
Τον Οκτώβριο, κυκλοφόρησε το έβδομο ηχογραφημένο σε στούντιο άλμπουμ της Pink, το «Beautiful Trauma» και το πρώτο σιγκλάκι από το άλμπουμ, το «What About Us» είναι υποψήφιο για Grammy 2018 στην κατηγορία Best Pop Solo Performance. Η τουρνέ για το άλμπουμ ξεκινά την 1η Μαρτίου από το Φίνιξ της Αριζόνα.
from:www.e-daily.gr