Translate

Monday, January 22, 2018

Steve Angello και Kryder συνεργάζονται για πρώτη φορά !!!


Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας Steve Angello και Kryder επιβεβαίωσαν την συνεργασία τους. Ο ίδιος ο Steve Angello μέσω του Instagram είπε πόσο ενθουσιασμένος είναι για το νέο του track με τον Kryder.
Ο Steve Angello το παρουσίασε για πρώτη φορά το καλοκαίρι στην Tomorrowland και το παίζει σε κάθε του set από τότε. Το νέο τους track ονομάζεται ”Gypsy Vibes” και είναι ένα καλοκαιρινό groovy House single. Στο ”Gypsy Vibes” διακρίνουμε το μουσικό ύφος του Kryder αλλά βλέπουμε και την επιστροφή στο παλιό style του Σουηδού. Nα σας υπενθυμίσουμε ότι ο Steve Angello έχει κυκλοφορήσει πιο παλιά ένα τραγούδι με τίτλο ”Gypsy”.

Ο Kryder  ανέφερε σε συνέντευξή του στο Wololo Sound: «Έκανα ήδη μαζί του (τον Steve) το track το καλοκαίρι». Στη συνέχεια δηλώνει πώς και οι δύο καλλιτέχνες ήταν τόσο απασχολημένοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που δεν μπορούσαν να φτάσουν στην κυκλοφορία του. Ο Kryder εκφράζει την αγάπη του για αυτό που είναι στο κατάστημα, αναφέρει πως είναι ένα Gypsy House / Soulful που είναι αρκετά ευχαριστημένος αλλά χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Ο δημοσιογράφος θέτει τότε το ερώτημα εάν ο Kryder σκέφτεται ότι η συνεργασία τους θα είναι στο νέο άλμπουμ του Steve; OKryder απαντά ότι δεν είναι σίγουρος και ότι είναι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα του τραγούδια.
Ακούστε παρακάτω την συνεργασία του Steve Angello και Kryder και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !