Translate

Monday, July 29, 2013

Pop/rock κλασσικές επιτυχίες που προορίζονταν για...άλλους ερμηνευτές!

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή...Μερικά από τα πιο γνωστά pop/rock hits των τελευταιών δεκαπέντε ετών, αρχικά είχαν γραφτεί για άλλους ερμηνευτές, οι οποίοι είτε είπαν "όχι" και έχασαν την ευκαιρία για ένα ακόμα hit, ή οι περιστάσεις τους κράτησαν μακριά από την επιτυχία!
"Ι Don`t Wanna Miss A Thing"
Η μπαλάντα της Diane Warren αρχικά προοριζόταν για την Celine Dion!
"Since U Been Gone"
Το γνωρίσαμε από την Kelly Clarkson, που ανέλαβε να εκτοξεύσει το τραγούδι στην κορυφή των επιτυχιών, μετά από την άρνηση της Pink και αργότερα της Hillary Duff να το ερμηνεύσει..

"Disturbia"
Αρχικά είχε γραφτεί για τον Chris Brown. Τελικά -ευτυχώς- δόθηκε στην Rihanna!
"Rock Your Body"
Ο Michael Jackson είχε πει "όχι". Τελικά ο Justin Timberlake το απογείωσε, κάνοντας μάλιστα και ένα -έμμεσο- φόρο τιμής στον MJ με τα φωνητικά του.
"Whadaya Want From Me"
Η Pink είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να κάνει δικό της το κομμάτι, που τελικά δόθηκε στον Adam Lambert...Όχι και μεγάλη διαφορά...
"Superstition"
Η διαχρονική επιτυχία του Stevie Wonder, είχε ως συμπαραγωγό τον Jeff Beck. O Jeff αρνήθηκε να το συμπεριλάβει σε album του, σε μια κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία της rock!
"Golden Years"
O David Bowie το έγραψε και το προσέφερε στον "The King" Elvis Presley. O Elvis είπε "μπα, άστο καλύτερα". Ο Bowie δεν άφησε ένα τόσο καλό τραγούδι να πάει χαμένο . Ευτυχώς..
"F*ck You"
Το έγραψε ο Bruno Mars, είδε πως δεν "κόλλαγε" με το αρκετά ρομαντικό στυλ των υπόλοιπων τραγουδιών του και το έδωσε στον CeeLo Green. O Mr. Green το δέχτηκε ευγενικά και το απογείωσε!
from:www.mtvgreece.gr