Translate

Wednesday, July 17, 2013

"Ο Michael Jackson έτρεμε και φαινόταν χαμένος και ασυνάρτητος στην πρόβα", λέει στο δικαστήριο δακρύζοντας, ο σκηνοθέτης των comeback εμφανίσεων Kenny Ortega...


michaeljackson2013_new1

Σοκαρίστηκε με την εικόνα του Michael Jackson ο σκηνοθέτης των comeback εμφανίσεών του στο Λονδίνο, Kenny Ortega.
Ο τελευταίος μίλησε ενώπιον του αμερικανικού δικαστηρίου την προηγούενη εβδομάδα και είπε ότι φοβήθηκε με την εικόνα του βασιλιά της ποπ να τρέμει κατά τη διάρκεια των τελικών προβών για τα show του 'This Is It'.
Σύμφωνα με τον Ortega, ο Jackson φαινόταν χαμένος και ασυνάρτητος στην πρόβα που έλαβε χώρα μόλις έξι μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Όπως αναφέρει το Associated Press, ο σκηνοθέτης συμπλήρωσε ότι η εμφάνισή του ήταν "πολύ, πολύ προβληματική".
Ο Ortega έφτασε στο σημείο να δακρύσει κατά τη διάρκεια της ακρόασης και πιο συγκεκριμένα την ώρα που διάβαζε ένα email που έστειλε στον διευθύνοντα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρίας AEG Live, Randy Phillips, λίγες ώρες μετά την πρόβα, στο οποίο περιέγραφε τον Jackson ως ένα "χαμένο αγόρι". Όπως επίσης είπε, την επόμενη μέρα έλαβε χώρα ένα meeting με τον (μοιραίο) Dr Conrad Murray, που τον είχε αναλάβει, και ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι ο Jackson ήταν καλά, τόσο ώστε να μπορεί να συνεχίσει...

Σύμφωνα με τον γιο του μακαρίτη, τέλος, τον Prince Jackson, ο πατέρας του φοβόταν τον διοργανωτή. Αποκάλυψε ότι ήθελε περισσότερο χρόνο, αλλά κάθε φορά που συζητιόταν τον θέμα τηλεφωνικά με τον promoter, ο Jackson κατέληγε σε κλάματα.
from:www.avopolis.gr