Translate

Wednesday, July 3, 2013

'Σχεδόν δύο ντουζίνες παιδιά δέχθηκαν χρήματα για να κλείσουν το στόμα τους', αναφέρει ερευνητής για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Michael Jackson. Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες...


michaeljacksonnn

Καπνός χωρίς φωτιά είναι δύσκολο να υπάρξει, αλλά όλους μας σοκάρει το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον Michael Jackson.
Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, ο Michael Jackson χρηματοδότησε τις οικογένειες όσων ισχυρίστηκαν ότι παρενοχλήθηκαν από εκείνον. Ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες και κασέτες που παρείχε ερευνητής δίνουν σοβαρές ενδείξεις γι' αυτό.
'Σχεδόν δύο ντουζίνες παιδιά δέχθηκαν χρήματα για να κλείσουν το στόμα τους - το ποσό έφτασε στα 34 εκατομμύρια δολάρια', είπε στο βρετανικό έντυπο People ο εν λόγω ερευνητής, ο οποίος προσελήφθη από τον πατέρα ενός εκ των παιδιών. 'Δεν έβγαλα αυτό στη δημοσιότητα τόσο καιρό για να αναστατώσω τα παιδιά του Michael, που δεν έκαναν κάτι λάθος', συμπλήρωσε ο ίδιος
. 'Αλλά όταν βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση του Wade Robson, ένιωσα ότι ήταν καιρός να μάθει το κοινό για τις πληροφορίες που είχαν συλλεχθεί, τί είχαν συγκεντρώσει οι αρχές και τι δεν ανακοινώθηκε ποτέ'.
Ο (30χρονος σήμερα) Wade ισχυρίζεται ότι η πρώτη σεξουαλική παρενόχληση ήρθε από τον Michael Jackson το 1990. Σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, ο Jackson φέρεται να του είπε: "Δεν πρέπει να πούμε ποτέ αυτό που κάνουμε τώρα. Οι άνθρωποι είναι ανίδεοι και δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι αγαπούμε ο ένας τον άλλον, και αυτός είναι ο τρόπος για να το δείχνουμε".
Οι δικηγόροι όμως του μακαρίτη αντικρούουν τις κατηγορίες και υπενθυμίζουν ότι τόσα χρόνια ο ίδιος λέει ότι δεν συνέβη τίποτα ανήθικο: "Πλέον και μετά το θάνατο του μακαρίτη, οι νέοι ισχυρισμοί αποσκοπούν στο χρήμα", αναφέρουν. Όποια και να είναι η αλήθεια, δεν είναι λίγες οι φωνές παιδιών για όσα συνέβαιναν στην ιδιωτική ζωή του μεγάλου pop star.
from:www.avopolis.gr