Translate

Friday, December 10, 2010

Oι Smiths και στο βρετανικό Κοινοβούλιο...

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τον Johnny Marr να «απαγορεύει» με σχόλιό του στο Twitter στον πρωθυπουργό της Βρετανίας David Cameron, να ακούει τραγούδια των Smiths και μερικές ημέρες αργότερα, ο Morrissey με δηλώσεις του υποστήριξε την «απαγόρευση» του Marr.
Πριν από δύο ημέρες στο βρετανικό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια Ερωτήσεων (PMQs) στον πρωθυπουργό, η βουλευτής του Εργατικού κόμματος Kerry McCarthy, «δοκίμασε» τις γνώσεις του Cameron σε σχέση με τα τραγούδια των Smiths, με αφορμή το θέμα για τα πανεπιστημιακά δίδακτρα.
«Ως κάποιος που υποστηρίζει ότι είναι fan των Smiths, o Πρωθυπουργός χωρίς αμφιβολία θα έχει ταραχθεί από το γεγονός ότι οι Morrissey και Marr του απογόρευσαν να του αρέσουν οι Smiths. Οι Smiths είναι φυσικά, ένα απο τα αρχετυπικά συγκροτήματα φοιτητών. Εαν κερδίσει λοιπόν ο Πρωθυπουργός στην αυριανή ψηφοφορία ποια τραγούδια πιστεύει ότι θα ακούνε οι φοιτητές; Τα 'Miserable Lie', 'I Don't Owe You Anything' ή 'Heaven Knows I'm Miserable Now'», είπε η McCarthy.
Στην απάντησή του ο Cameron είπε: «Εννοείται ότι σε ατή την περίπτωση μάλλον δεν θα είναι το 'This Charming Man' και αν βρεθώ με τον Υπουργό Εξωτερικών (William Hague) τότε πιθανόν να είναι το 'William It Was Really Nothing'».
from:www.avopolis.gr
Δείτε και το σχετικό απόσπασμα: