Translate

Tuesday, October 15, 2013

'Go Gentle': Ακούστε το νέο single του Robbie Williams

robbiewilliams_gogentle
Στις 11 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο single του Robbie Williams, με τίτλο 'Go Gentle'. Είναι το πρώτο single από το νέο του άλμπουμ 'Swings Both Ways'. 

Η νέα του δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί -όπως έχουμε πει- από την Island Records στις 18 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα αργότερα από το single. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται επιλογές από κλασικά κομμάτια, ανάμεσα στα οποία και τα 'Dream A Little Dream' (με τη Lily Allen), 'I Wan'na Be Like You' (με τον Olly Murs) και 'Little Green Apples' (με την Kelly Clarkson). Αλλά περιλαμβάνονται και νέα τραγούδια: τα 'Soda Pop' (με τον Michael Buble) και 'Swings Both Ways' (γραμμένο και ερμηνευμένο με τον Rufus Wainwright).

Στο άλμπουμ αυτό, ο Robbie ξαναενώνει τις δυνάμεις του με τον Guy Chambers, με τον οποίο έγραψε 6 νέα κομμάτια, ενώ ο τελευταίος έκανε και την παραγωγή του άλμπουμ. Ακολουθεί το πλήρες track-listing:


SHINE MY SHOES *
GO GENTLE *
I WAN'NA BE LIKE YOU (FEATURING OLLY MURS)
SWING SUPREME
SWINGS BOTH WAYS (FEATURING RUFUS WAINWRIGHT) *
DREAM A LITTLE DREAM (FEATURING LILY ALLEN)
SODA POP (FEATURING MICHAEL BUBLE) *
SNOWBLIND *
PUTTIN' ON THE RITZ
LITTLE GREEN APPLES (FEATURING KELLY CLARKSON)
MINNIE THE MOOCHER
IF I ONLY HAD A BRAIN
NO ONE LIKES A FAT POP STAR *

* Νέο κομμάτι

Ο ίδιος ο Robbie δήλωσε: "Πρώτα απ' όλα, ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ γιατί... ήθελα απλά να κάνω ένα Swing άλμπουμ. Πάντα ήξερα ότι θα έκανα ακόμα ένα και νομίζω ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή να το κάνω [...] Αυτή τη φορά το άλμπουμ είναι μια ωδή σε μια περίοδο του πλανήτη στην οποία δεν προσκαλέστηκα ποτέ, γιατί δεν ήμουν εκεί. Ήθελα να είμαι και νιώθω να συνδέομαι στενά μ' αυτήν".


from:www.avopolis.gr