Translate

Tuesday, October 8, 2013

Η Annie Lennox τα βάζει με τις Miley Cyrus και Rihanna!!!!

Πρόσφατα, η Sinead O' Connor μέσω επιστολής της, που ανήρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα, αναφέρθηκε στη Miley Cyrus  με αφορμή τις προκλητικές της εμφανίσεις και το βουτηγμένο στη γύμνια βίντεο κλιπ της “Wrecking Ball”.
Miley , μην εκπορνευτείς για τη μουσική σου” έγραψε, μεταξύ άλλων.Τώρα, ήρθε η σειρά άλλης μίας μεγάλης τραγουδίστριας να ξεσπάσει τόσο εναντίον της 20χρονης όσο και της Rihanna  που στο νέο της κλιπ “Pour it up”, αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.
H Annie Lennox η πρώην σταρ των Eurhythmics, ανήρτησε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κι αν και δεν ανέφερε ονόματα, εξέφρασε δημόσια τη γνώμη της για τα πορνογραφικά μουσικά κατά τα άλλα βίντεο των δύο τραγουδιστριών της ποπ.

“Έχω να πω ότι έχω ταραχθεί και συγκλονιστεί από την πρόσφατη έξαρση των απροκάλυπτα σεξουαλικών εμφανίσεων στη σκηνή και στα βίντεο κλιπ. Ξέρετε σε ποιες αναφέρομαι. Είναι προφανές ότι ορισμένες δισκογραφικές εταιρείες πλασάρουν εξαιρετικά στυλιζαρισμένη πορνογραφία υπό τους ήχους μουσικής. Λες και ήδη τα νεαρά κορίτσια δεν είχαν πολλές εικόνες γεμάτες σεξ στην καθημερινότητά τους… Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, αλλά οι αγοραστικές δυνάμεις δεν υπολογίζουν την έννοια των ορίων.
Εφ ‘όσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για οικονομικά οφέλη, θα βγει στην αγορά και θα πωληθεί. Είναι καταθλιπτικό το να βλέπεις πως οι τραγουδίστριες είναι διατεθειμένες να πέσουν τόσο χαμηλά..
Η δικαιολογία τους φαίνεται ότι είναι ο μισογυνισμός…  Λες και όλα συγχωρούνται με τα εκατομμύρια δολάρια που θα βγάλεις και πόσα κλικ θα έχεις στο youtube που σου επιτρέπουν να συμπεριφέρεσαι σαν προαγωγός ή και πόρνη ταυτόχρονα. Είναι μια κλασική περίπτωση αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς”.
Να σημειωθεί πως ήδη ακτιβιστές και φεμινιστικές οργανώσεις έχουν απαιτήσει την απαγόρευση του βίντεο της Rihanna, που έχει πάνω από 29 εκατομμύρια views στο youtube.
from:alterinfo.gr