Translate

Saturday, September 7, 2013

Η Christina Aguilera πιο σέξι από ποτέ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια «αποκαλύπτει» το νέο της κορμί - Τι είναι αυτό που την ξενερώνει και γιατί νιώθει άνετα φορώντας ένα αντρικό εσώρουχο

«You are beautiful no matter what they say» είναι ο στίχος ενός παλιού κομματιού της Christina Aguilera και φαίνεται ότι τελικά είναι η πρώτη που το κάνει πράξη! Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να χάσει τα περισσότερα από τα κιλά που την είχαν κάνει αγνώριστη τα τελευταία χρόνια και πλέον είναι σε θέση να καρπωθεί του αποτελέσματος που κέρδισε με πολύ κόπο.
 



Έτσι, αποφάσισε να στηθεί μπροστά από το φωτογραφικό φακό και να δείξει τι σημαίνει να νιώθεις άνετα με το σώμα σου, αλλά και να είσαι σέξι - με το δικό της μοναδικό τρόπο.



Η 32χρονη ποπ σταρ πόζαρε στο φακό, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, που έκανε το βλέμμα της πιο σαγηνευτικό και διαπεραστικό από ποτέ.



Πότε φορώντας ένα μίντι φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς, πότε ένα λευκό πουκάμισο που είχε αφήσει ξεκούμπωτο – και αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της – και πότε φορώντας μόνο τα μαύρα της εσώρουχα, η Christina Aguilera «γέμισε» με τις καμπύλες της τις σελίδες του αντρικού περιοδικού Maxim Οκτωβρίου.



«Είμαι ένα προσγειωμένο κορίτσι, νιώθω άνετα φορώντας ακόμα και ένα φανελάκι και ένα αντρικό εσώρουχο. Το να προσπαθείς να γίνεις και να φανείς σέξι είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Η σεξουαλικότητα πρέπει να βγαίνει χωρίς κόπο, είναι πηγαία», λέει η Christina, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφησή της για το αντρικό περιοδικό. Προσθέτει ακόμα ότι δε χρειάζεται να «στολιστεί» για να εντυπωσιάσει το σύντροφό της, Matthew Rutler.
  
Αυτό που μπορεί να κάνει ένας άντρας για να την «ξενερώσει» είναι να προσπαθήσει να την φλερτάρει με ένα τραγούδι.
 

from:www.protothema.gr