Translate

Wednesday, September 25, 2013

96χρονος κάνει το πρώτο του hit για τη γυναίκα της ζωής του. Σκίζει το κομμάτι σε YouTube και iTunes και ο ίδιος συγκινεί...

fredstobaugh
Ποτέ δεν είναι αργά να γίνει κανείς μουσικός star, αλλά να σκίζεις σε εμφανίσεις στο YouTube και download σε ηλικία 96 ετών, αυτό κι αν δεν είναι για ρεκόρ Guiness.
Ένας 96χρονος χήρος από το Illinois έκανε πράξη το ποτέ μη λες ποτέ, γράφοντας ένα ερωτικό κομμάτι για τη μακαρίτισσα γυναίκα του και βρέθηκε στο top 10 του αμερικάνικου iTunes. Το κομμάτι του Fred Stobaugh, "Oh Sweet Lorraine", έχει συγκεντρώσει πάνω από 500.000 hits στο YouTube και έχει ξεπεράσει ονόματα όπως η Lady Gaga στα charts.
Η γυναίκα του Stobaugh, Lorraine, πέθανε τον Απρίλιο σε ηλικία 91 ετών, στην 73η επέτειο του γάμου τους. Ο ίδιος είδε ένα διαγωνισμό για singer-songwriters σε μια εφημερίδα και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και να στείλει στίχους χειρόγραφους με ταχυδρομείο, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι έστελναν video στο YouTube. Δεν κέρδισε το πρώτο βραβείο, αλλά οι οργανωτές αποφάσισαν να βάλουν μουσική στο κομμάτι.
Ο Jacob Colgan, ιδιοκτήτης του Green Shoe studio, στο οποίο έλαβε χώρα ο διαγωνισμός, τραγουδάει τους στίχους που έγραψε ο Stobaugh: "Oh sweet Lorraine, I wish we could do the good times all over again".
Στο video που κυκλοφορεί στο YouTube ο Stobaugh εμφανίζεται συγκινημένος να ακούει το κομμάτι για πρώτη φορά. "Ηταν απλά η πιο όμορφη γυναίκα που είδα ποτε", λέει στο ντοκιμαντέρ του YouTube που έχει φτάσει ήδη τις 1,6 εκ. εμφανίσεις. "Πραγματικά συνεσταλμένη. Την ερωτεύτηκα αμέσως μόλις την είδα", είπε ο γερο-Fred και συγκίνησε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο με την απλότητα και την αφοσίωσή του...


from:www.avopolis.gr