Translate

Friday, August 9, 2013

Η Lady Gaga εξασκείται ολόγυμνη στη «Μέθοδο Αμπράμοβιτς»

Oταν η Lady Gaga συνεργάζεται με την Σέρβα performer Marina Abramovic, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι παρά ανατρεπτικό.Εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ «ARTPOP», η τραγουδίστρια βρέθηκε στο  Ινστιτούτο Marina Abramovic, όπου εφαρμόζεται η γνωστή μέθοδος της 66χρονης Marina.
H Lady Gaga βιντεοσκοπήθηκε ολόγυμνη στη φύση, αγκαλιά με έναν τεράστιο κρύσταλλο και κάνοντας ασκήσεις ισορροπίας στο γρασίδι προκειμένου να βιώσει την απόλυτη πνευματική και σωματική εμπερία, που εγγυάται η εν λόγω μέθοδος.
Η συνεργασία της Gaga με την Abramovic ξεκίνησε αυτή τη χρονιά και αναμένεται να δώσει ένα νέο «αέρα» στην μουσική της ανατρεπτικής ποπ σταρ.
Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι εικαστική καλλιτέχνης σερβικής καταγωγής. Σήμερα εργάζεται κατά κύριο λόγο στη Νέα Υόρκη. Δραστηριοποιείται στην Performance Art, σε μια ακροβατική του σώματος και της ψυχής.
Είναι γνωστή για τις παραστάσεις της οι οποίες ερευνούν την σχέση μεταξύ καλλιτέχνη και κοινού, μα κυρίως για την έκθεσή της χωρίς όρια σε κινδύνους στο όνομα της τέχνης που εκπροσωπεί. 

Δείτε τη Lady Gaga καρέ- καρέ να εξασκείται σην συγκεκριμένη μέθοδο...




















from:www.protothema.gr