Translate

Monday, January 9, 2012

Η αλήθεια πίσω από την ξαφνική απώλεια βάρους της Adele…


Είναι πλέον φανερό ότι στις περισσότερες πρόσφατες φωτογραφίες της η Βρετανίδα τραγουδίστριαAdele δείχνει ολοένα και πιο αδύνατη. Η πρόσφατη δύσκολη εγχείρηση της έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος για την απώλεια βάρους της 23χρονης τραγουδίστριας από το Totenham.
Η Αdele, που από το ξεκίνημα της καριέρας της έδειξε ότι είναι μια ερμηνεύτρια που αναδεικνύει πρώτα τα τραγούδια της και μετά την εμφάνιση της, φαίνεται πως υποκύπτει στις πιέσεις της βιομηχανίας του θεάματος για απώλεια βάρους, προκειμένου να λάμβάνει περισσότερες προσφορές από το Hollywood και τις εταιρείες που εκδίδουν γνωστά περιοδικά.
 Σύμφωνα με δημοσίευμα του Star Magazine, η Adele «πάντα ένοιωθε άνετα με το σώμα της, αλλά δεν παύει να έχει ανθρώπινες αδυναμίες. Θέλει να διώξει μερικά περιττά κιλά, να δείξει ότι μπορεί να γίνει περισσότερο sexy και να δεχτεί ίσως περισσότερες προσφορές από ταινίες και editorials μόδας. Είναι και αυτή η εμφάνιση της στα Grammy που περιμενουν όλοι να κάνουν “wow” μόλις την δουν στην σκηνή..
from:www.mtvgreece.gr