Translate

Thursday, January 19, 2012

Jessie J: «Θέλω να συνεργαστώ με Adele – Tinie Tempah»

Η Jessie J, που βρίσκεται ήδη στο studio για την ηχογράφηση του νέου της album, αποκάλυψε την κρυφή της λίστα με τους καλλιτέχνες που θα ήθελε να συνεργαστεί σε ντουέτα. Η ίδια τόνισε ότι θα προσπαθήσει ώστε ο νέος της δίσκος να είναι γεμάτος από ντουέτα με Βρετανούς pop καλλιτέχνες, καθώς η british pop είναι περισσότερο εμπνευσμένη από ποτέ, κάτι που μεταφράζεται και σε υψηλές πωλήσεις-(βλέπε Adele!)

Η 23χρονη Jay είπε στο Capital Radio: «Σίγουρα θα μπω στο studio μαζί με την Ellie Goulding. Mου αρέσει πολύ η φωνή της και είμαι σίγουρη ότι μαζί θα κάναμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Adele και τον Tinie Tempah. Με την Dev έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε κάτι καινούριο, που θα έχει πολύ πλάκα. Αυτή την εποχή η βρετανική pop είναι περισσότερο εμπνευσμένη από ποτέ. Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα ολόκληρο album με ντουέτα και συμμετοχές.»
Η Jessie J ππρωταγωνιστεί στα φετινά Brit Awards με τρεις υποψηφιότητες, στις κατηγορίες Best Pop, Best Breakthrough, Best Single (Price Tag).
Λέτε να ακούσουμε σύντομα κάτι από Jessie και Adele;
from:www.mtvgreece.gr