Translate

Friday, January 13, 2012

2012: Mια χρονιά με νέα albums από Kiss, Black Sabbath, Aerosmith, Slash!


Nαι, μην κοιτάξετε άλλη μια φορά στο ημερολόγιο σας, 2012 έχουμε. Να το δούμε άλλη μια φορά; Και πάλι 2012 έχουμε! Η αλήθεια όμως είναι ότι με τόσες νέες κυκλοφορίες από μεγαθηρια της rock (κάποιοι κακοπροαίρετοι θα αντικαταστήσουν το «μεγαθήρια» με «συνταξιούχοι») μπορεί άνετα κανείς να πιστέψει ότι έχει μπει σε μια μηχανή του χρόνου και έχει επιστρέψει στο...1981; Ίσως! Ας δούμε τις νέες rock κυκλοφορίες της χρονιάς μια προς μιά: 
Kiss: Monster Oι Kiss βρίσκονται σε ένα studio που ονομάζεται The Nook, στο Hollywood της California και ετοιμάζουν το 20ο studio album τους με παραγωγό τον Greg Collins. To album αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοικη και ο Paul Stanley έχει πει γι` αυτό: «Είναι τέλειο! Είναι η καλύτερη μας δουλειά εδώ και πάρα πολύ καιρό! Τι, το έχω ξαναπει αυτό; Είχα δίκιο! Και τώρα έχω δίκιο!


Aerosmith: ΤΒΑ
Oι Aerosmith, ύστερα από τα επεισόδια που παραλίγο να «χωρίσουν» Steven Tyler και Joe Perry, βρέθηκαν στο studio για το μεγαλύτερο μέρος του 2011, προετοιμάζοντας το έδαφος για το νέο τους album. Όπως έχει αποκαλύψει ο μπασίστας των Aerosmith  Tom Hamilton με video-μήνυμα τον περασμένο Σεπτέμβριο, το νέο album θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012!
Van Halen – “A Different Kind Of Truth” – 7 Φεβρουαρίου 2012Ένα από τα δισκογραφιά highlights της χρονιάς, είναι και η κυκλοφορία του νέου album των Van Halen με τον Dave Lee Roth για πρώτη φορά στην σύνθεση τους, μέτά από το 1984!Πρώτο single και video το “Tattoo”…
Black Sabbath – TBA
Επανένωση, νέο album, περιοδεία, Rick Rubin στο studio και ο μαχητής Tommi Iommi, είναι μερικά από τα κεφάλαια της ιστορίας “Black Sabbath 2012”. Περιμένουμε με αγωνία...
Rush – “Clockwork Angels”
Παραμένουν δημιουργοί υπερ-ενεργητικοί, έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων για το νέο τους album- follow up του “Snakes And Arrows” από το 2007. Ήδη έχουμε ακούσει δυο τραγούδια, τα “Caravan”, “ΒU2B” που σύμφωνα με τον Geddy Lee αποτελούν μια σαφή ένδειξη για την ηχητική κατεύθυνση του album.
Slash – ΤΒΑΈχοντας ήδη κυκλοφορήσει ένα solo album το 2010 με συμμετοχές από Alice Cooper, Nicole Scherzinger, Chris Cornell, Fergie, Lemmy, Ozzy Osbourne, Dave Grohl και πολλούς ακόμα διάσημους rockers, ο Slash έφερε ξανά την μπάντα του στο studio για την δημιουργία ένος album με «ενιαίο ήχο και έναν ερμηνευτή σχεδόν στο σύνολο των κομματιών».
Bruce Springsteen – TBA
O ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι θα κυκλοφορήσει φέτος ένα νέο album. Η απουσία των Danny Federici, Clarence Clemmons που παίζουν πλέον στην E Street Heaven Band, σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των τραγουδιών...
Paul McCartney – “Kisses On The Bottom” 7 Φεβρουαρίου 2012
Φέτος ο Sir Paul θα μας παραδώσει ένα νοσταλγικό album, με τραγούδια της παιδικής του ηλικίας και πολλές jazz-blues αναφορές. Το “My Valentine” αναδεικνύει το ρετρό κλίμα ενός album-διατριβή στους ήχους του πρώτου μισού του 20ου αιώνα.
from:www.mtvgreece.gr