Translate

Monday, November 14, 2011

Η Susan Boyle ξαναγράφει ιστορία στα UK Charts!


Η Susan Boyle Ξαναγράφει Ιστορία Στα UK Charts.


Η τραγουδίστρια που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η Susan Boyle, έγραψε ιστορία ξανά στην Μεγάλη Βρετανία αφού έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης ever που έχει τα τρία της πρώτα albums κατευθείαν στο #1 του UK Album Chart σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Καμία άλλη δεν το έχει ξανακάνει στα 65 χρόνια των Official UK charts με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας των album.

Το πολύ-αναμενόμενο album 'Someone To Watch Over Me’ από την παγκόσμια superstar, Susan Boyle καρφώθηκε στο #1 του Official UK chart!

Το 2009 η καλλιτέχνης που ανακαλύψαμε από το Britain’s Got Talent κυκλοφόρησε το debut album της‘I Dreamed A Dream’ και αμέσως έγινε το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και το δημοφιλέστερο album στην ιστορία των charts  - έχοντας πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα – και σπάζοντας όλα τα ρεκόρ προ-παραγγελιών στο Amazon. Το 2010 η Susan Boyle έγινε η μοναδική solo καλλιτέχνης στην ιστορία που είχε το #1 album σε Αγγλία και Αμερική ταυτόχρονα σε λιγότερο από 12 μήνες με το album The Gift αυτή τη φορά, το οποίο και έγινε το fastest selling album Χριστουγέννων.

Ο Simon Cowell δήλωσε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την Susan. Είναι η απόλυτη superstar και είμαι περήφανος για αυτή».

Susan Boyle δήλωσε «Αυτά είναι φανταστικά νέα. Είμαι ευτυχισμένη, ενθουσιασμένη και συγκλονισμένη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο όταν ξεκίνησα το 2009. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, απόψε θα ανοίξω μια σαμπάνια για να γιορτάσω. Αυτό είναι απλά υπέροχο. WOW»!


Καλλιτέχνης: Susan Boyle
Album: Someone To Watch Over Me
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011
Label: Syco Music



ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ/ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

H SUSAN ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ΤΟ 2010- Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ #1 ALBUM ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΩΣ ΤΗΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 –ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 32 ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE LISTENING PARTY ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE, ΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ SITES ΑΝΑ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΤΟ #1 ALBUM ΣΕ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ AMAZON ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ DEBUT ALBUM ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (I DREAMED A DREAM)

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ALBUMS ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

#1 ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΤΟ ALBUM ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΤΙΝΕΝΤΙΟ (Η ΠΟΛΥΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ) ΣΕ 30 ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ SHOW ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΟΠΩΣ: OPRAH, AMERICA’S  GOT TALENT, DANCING WITH THE STARS ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, SAN REMO (ΙΤΑΛΙΑ), GERMAN’S GOT TALENT, NHK RED/WHITE SONG CONTEST (ΙΑΠΩΝΙΑ)

500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ HITS ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ AUDITION ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ 2009
from:www.mtvgreece.gr