Translate

Monday, November 14, 2011

Ακυρώνεται ο Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος

Η εμπειρία των τελευταίων ημερών και εβδομάδων δείχνει ότι η σημερινή εξαιρετικά ασταθής κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει τον σωστό σχεδιασμό ενός φιλόδοξου και -υπό άλλες συνθήκες- πετυχημένου εγχειρήματος.

Ο Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος, που αγκαλιάστηκε με τόση αγάπη και αφοσίωση από όλες τις πλευρές -μουσικούς, δημοσιογράφους, media, ινστιτούτα, επιχειρήσεις, αλλά και τους οπαδούς της rock μουσικής σε όλη την Ευρώπη- πρέπει να πραγματοποιηθεί κάτω από υγιείς συνθήκες, κάτι που όλοι ελπίζουμε ότι θα συμβεί σύντομα.



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στήριξαν αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια και να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, έτσι ώστε να έχει και την ανάλογη επιτυχία, μιας και πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο θεσμό που φιλοδοξούμε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη Nina Hagen και τους Apocalyptica, σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, που πλαισίωσαν και πίστεψαν σε αυτό τον θεσμό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους οκτώ φιναλίστ, αλλά και όλους όσους διαγωνίστηκαν για μια θέση στον τελικό.

Με την ελπίδα ότι η δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας θα τελειώσει σύντομα, ζητάμε την κατανόηση από όλους εσάς που μας στηρίξατε. Ο νέος τόπος πραγματοποίησης του project θα οριστεί μέχρι το τέλος τους έτους. Η Ευρώπη είναι μεγάλη!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία.

Η Nina Hagen δήλωσε:

«Εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη κατανόησή μας για την ακύρωση του 1ου Ευρωπαϊκού Ροκ Μαραθώνιου στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου.
Ολόκληρος ο κόσμος γνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση που η Ελλάδα βιώνει αυτή τη στιγμή.
Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα έρθω να γνωρίσω από κοντά το κοινό μου στην Ελλάδα και στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου στους Έλληνες για να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο.
The show must and will go on! »
Τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται μέχρι 15 Δεκεμβρίου στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα, τηλ.: 210-3626540 , Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 & Σάββατο 10:30-15:00)

Πληροφορίες: 210 72.98.944
from:www.poprocknews.gr