Translate

Tuesday, November 22, 2011

Epic Fails: Τα τραγούδια που απέρριψαν οι pop stars!


Πρόσφατα ο Chris Martin των Coldplay αποκάλυψε ότι είχε γράψει ένα τραγούδι που ήθελε να το δώσει στην Beyonce αλλά εκείνη του είπε ευγενικά «όχι» με αποτέλεσμα στην συνέχεια να στραφεί –με επιτυχία στην Rihanna!
Δεν είναι όμως αυτό  το πρώτο “No” στην ιστορία της σύγχρονης pop. Με αφορμή ανάλογο δημοσίευμα της NME, σας παρουσιάζουμε τις πιο «ηχηρές» απορρίψεις στην ιστορία της pop!
Michael Jackson “Ben”To κομμάτι γράφτηκε απο τον στιχουργό Don Black αρχικά για τον σταρ της εποχής Donny Osmond, αλλά στην συνέχεια, για λόγους που μόνο ο Black γνωρίζει, δόθηκε στον teenager, τότε... Michael Jackson.

Justin Timberlake “Rock Your Body”H ομάδα παραγωγών The Neptunes είχαν γράψει το track αρχικά για τον Michael Jackson και το τελευταίο του album όσο ήταν εν ζωή. Ο ίδιος όμως απέρριψε το “Rock Your Body” με τον Justin Timberlake να αποδεικνύεται ο τυχερός...
Blondie “Call Me”Ο συνθέτης Giorgio Moroder είχε ένα demo με τίτλο “Man Machine” που προόριζε να το δώσει στην Stevie Nicks για να γράψει το μουσικό θέμα της ταινίας “American Gigolo”. Η ίδια όμως αρνήθηκε και η Debbie Harry των Blondie δεν έχασε την ευκαιρία!
Britney Spears “Baby One More Time”Λίγοι γνωρίζουν ότι το single που σύστησε την Britney Spears στο pop κοινό είχε γραφτεί αρχικά για τις TLC! To soul/r&b τρίο είχε απορρίψει το κομμάτι ως αρκετά «παιδικό» με αποτέλεσμα κάποια άλλη να γίνει η τυχερή....
Lady Gaga  - “Telephone”H Britney Spears το είχε αφήσει στην άκρη, η Lady Gaga όμως αποδείχτηκε πιο υποψιασμένη. Στην συνέχεια στο παζλ προστέθηκε και η Beyonce και boom! Pop megahit!
from:www.mtvgreece.gr