Translate

Thursday, May 19, 2011

Brothers In Plugs το γκρουπ που θα ανοίξει τη συναυλία των Bon Jovi !

Αναδείχθηκε το συγκρότημα που θα ανοίξει την μεγάλη συναυλία των Bon Jovi στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τους Brothers In Plugs, μια τετραμελής αγγλόφωνη ροκ μπάντα από την Αθήνα που αποτελείται από τέσσερα αδέρφια, τον Βασίλη Αρωνίδη (φωνή, κιθάρα), τον Δαμιανό Αρωνίδη (πλήκτρα, φωνή), τον Κοσμά Αρωνίδη (μπάσο) και τον Ηλία Αρωνίδη (τύμπανα).
Το σχήμα επικράτησε ανάμεσα σε πέντε γκρουπ, τα κομμάτια των οποίων εστάλησαν στο management των Bon Jovi για να αποφασίσουν αυτοί ποιο ελληνικό όνομα θα ανοίξει τη συναυλία.

Φοιτητές της αρχιτεκτονικής και οι τέσσερις, το παράλληλο ενδιαφέρον τους όμως για τη μουσική και τα κοινά ακούσματα που είχαν μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια όπου η μουσική υπήρχε πάντοτε στο σπίτι, οδήγησε στη σύσταση μιας μπάντας η οποία επιχειρούσε να ζωντανέψει τη μαγεία κάποιων δίσκων των Rolling Stones, των Pink Floyd, των Beatles, του David Bowie, των Allman Brothers, του Lou Reed, των U2, ακόμα και του Herbie Hancock ή των Weather Report.


To 2007 ξεκινάνε τη σύνθεση δικών τους ροκ τραγουδιών με αγγλικό στίχο και με την πάροδο του χρόνου οι live εμφανίσεις γίνονται όλο και πιο συστηματικές.
Ροκ που αναζητά τις μουσικές ρίζες του στη δεκαετία του 60 και του 70 και την νοσταλγική αισιοδοξία του στο κίνημα των beat, συναντά ένα σύγχρονο ατμοσφαιρικό ήχο, παιγμένο απο τέσσερα "καλωδιομενα" αδέρφια που λειτουργούν σαν ένα.

Η μπάντα είναι ενεργή και πραγματοποιεί συχνές συναυλίες και live εμφανίσεις σε διάφορα κλαμπ και μουσικές σκηνές, ενώ συμμετέχει σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.
Τον τελευταίο χρόνο συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Μεθενίτη για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "The Day Just Begun" ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
from:www.poprocknews.gr