Translate

Monday, May 23, 2011

Ο Bono δεν διαφωνεί με τις κακές κριτικές που εισέπραξε το μιούζικαλ Spider-Man (με μουσική των U2)

Ο τραγουδιστής των U2 δήλωσε ότι δεν διαφωνεί ουσιαστικά με τις κακές που δέχθηκε το μιούζικαλ Spider-Man: Turn Off The Dark, που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρήθηκε ένα από τα χειρότερα μιούζικαλ που έγιναν ποτέ, όπως γράφτηκε κατά λέξη σε πολλές δημοσιευμένες κριτικές. Ειδικότερα οι New York Times που παραδοσιακά διαθέτουν τις πλέον αξιόπιστες κριτικές θεάτρου κυριολεκτικά κατακεραύνωσαν την παραγωγή.
Οι U2 έγραψαν τη μουσική για αυτή την πολύπαθη παράσταση που έλαβε πολλές αναβολές μέχρι να ανέβει προ ημερών εκ νέου στο Broadway. Αναβολές που οφείλονταν σε οικονομικά προβλήματα, τραυματισμούς μελών του cast αλλά και στην αποχώρηση στις αρχές του χρόνου του σκηνοθέτη της παράστασης Julie Taymor.

Ο Bono αν και θεωρεί ότι πολλά πράγματα φτιάχτηκαν στην πλοκή της ιστορίας αλλά και στην ανάπτυξη των χαρακτήρων εντούτοις η παράσταση ‘δε σώθηκε’ όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.
Το Spider-Man-Turn Off The Dark είναι το ακριβότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway με το κόστος του να ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια δολάρια.
from:www.avopolis.gr