Translate

Friday, May 20, 2011

Οι Marsheaux ανοίγουν για τους Thirty Seconds to Mars

To opening act της συναυλίας των Thirty Seconds to Mars είναι οι…

Οι Marsheaux το εκρηκτικό γυναικείο δίδυμο της electro pop από τη Θεσσαλονίκη επιλέχθηκαν αποκλειστικά από τους Thirty Seconds to Mars για να ανοίξουν την μοναδική συναυλία που ετοιμάζουν στο Κέντρο Ιππασίας, Πάρκο Γουδή, την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Οι Marsheaux, κατά κόσμο Marianthi and Sophie, είναι από τα πιο δυνατά και ξεσηκωτικά συγκροτήματα της διεθνούς electro και synth pop μουσικής και με την πλούσια εμπειρία που έχουν από εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα δημιουργήσουν το απόλυτο upbeat feeling για να υποδεχτούμε το “hurricane” θέαμα που ετοιμάζουν οι Thirty Seconds to Mars.
Οι Thirty Seconds to Mars επέλεξαν τις Marsheaux για τον εθιστικό ήχο των επιβλητικών synths και drums machines των τραγουδιών τους και την ‘80s αισθητική τους.
Έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, που έχουν αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές και διεθνή εμπορική επιτυχία. Τις έχουν χαρακτηρίσει ως “μία από τις καλύτερες εξαγωγές της Ελληνικής electropop”  και «ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας». Τα τραγούδια τους αποτελούν floor fillers που δυναμιτίζουν τη διάθεση και του πιο απαιτητικού θεατή, ενώ από τις συμμετοχές τους σε πολλά διεθνή φεστιβάλ και live έχουν αποκτήσει ένα μεγάλο fan base. Εμφανίσεις τους όπως στο περίφημο Scala του Λονδίνου έχουν γίνει sold-out, ενώ το άλμπουμ τους “Peek-a-Boo” πούλησε στο εξωτερικό εξωπραγματικά μεγάλο αριθμό αντιτύπων από οποιαδήποτε άλλη Ελληνική μπάντα. Οι Marsheaux μπορούν να υπερηφανεύονται ότι συνεχίζουν με δυναμισμό τη μουσική ιστορία των Human League, ενώ τις έχουν συγκρίνει με τους Chemical Brothers.
Οι Marsheaux είναι η καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσουν την απόλυτη πάρτυ ατμόσφαιρα λίγο πριν την πιο πολυαναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην Αθήνα. Thirty Seconds to Mars το απόλυτο μουσικό ραντεβού της χρονιάς που ήδη έχει γίνει talk of the town…
More info: http://www.myspace.com/marsheaux

from:www.poprocknews.gr