Translate

Monday, May 23, 2011

Η νέα μπάντα του Mick Jagger

Το όνομα αυτής κάτι λιγότερο από «ελάχιστα εμπνευσμένο» αλλά η σύνθεση της μάλλον βγάζει μάτι και αυτό διότι στους Super Heavy συμπράττουν οι Joss Stone, Dave Stewart και Damian Marley.
Ο Jagger βέβαια μαζί με την ανακοίνωση του σχηματισμού διευκρίνισε ότι οι πρόβες που λαμβάνουν χώρα αυτή την εποχή στο Los Angeles μπορεί να είναι γεμάτες από κέφι και καλή διάθεση αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν σε κάποιο μόνιμο σχηματισμό ή ολοκλήρωση δίσκου.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει παρθεί μια κατιτί παραπάνω από βραχυπρόθεσμη απόφαση διότι δεν εξηγείται αλλιώς η κλήση του βραβευμένου συνθέτη για τα soundtracks ταινιών όπως το Slumdog Millionaire και 127 Hours, AR Rahman, στη διαδικασία της σύνθεσης στο studio.

Ο Jagger σημείωσε ότι «Είμαστε τέσσερις τραγουδιστές και κανείς από εμάς δεν έχει ξαναδούλεψει με ανάλογη ομάδα αλλά το σίγουρο είναι ότι όλα πάνε καλά. Υπάρχουν μερικά τραγούδια σε reggae στυλ, κάποιες rock στιγμές, soul μπαλάντες και θεωρώ ότι ένας πιστός οπαδός των Stones μπορεί να επικοινωνήσει με μεγάλο μέρος του υλικού που φτιάχνουμε»…
from:www.avopolis.gr