Translate

Monday, September 13, 2010

Reminder: Oι Tindersticks ζωντανά στη χώρα μας

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 – Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 – Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα

Οι Tindersticks, το μελωδικό συγκρότημα που χαρακτηρίζεται για τη φθινοπωρινή γοητεία των ενορχηστρώσεων τους και το λυρισμό των στίχων τους, επιστρέφει στην Ελλάδα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theatre, στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στην Αθήνα.


Η χαρισματική φωνή του Stuart Ashton Staples, με τον Neil Fraser στην κιθάρα και το μεταλλόφωνο, τον David Boutler στο ακορντεον και στα κρουστά και μαζί με τους υπόλοιπους μουσικούς, θα επιβάλλουν αισθαντικούς τόνους στις δύο συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Tindersticks, έχουν αφήσει το στίγμα τους στη βρετανική indie σκηνή και εμπνεύστηκαν το όνομά τους, όταν o  Stuart Staples βρήκε πεταμένο ένα κουτάκι σπίρτα σε μια ελληνική παραλία. Από το 1992 που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single “Patchwork” μέχρι και το φετινό όγδοο album τους “Falling Down a Mountain” έχουν καταφέρει όχι μόνο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά και να αποκτήσουν ένθερμους οπαδούς ανάμεσα στο ελληνικό κοινό.

Τα τραγούδια τους, θα μπορούσαν να αποτελέσουν soundtracks κινηματογραφικών ταινιών, που μιλούν για ανεκπλήρωτους έρωτες, μεγάλα πάθη, αδυναμίες και προβληματισμούς – άλλωστε έχουν υπογράψει τη μουσική για πέντες ταινίες της γαλλίδας avant-garde σκηνοθέτιδας Claire Dennis.

Οι Tindersticks με πολλές δόσεις λυρισμού και με upbeat και αισιόδοξη διάθεση θα μαγέψουν το ελληνικό κοινό το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theatre, στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στην Αθήνα κάνοντας πιο σαγηνευτικά τα βράδια του φετινού φθινοπώρου.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Πληροφορίες εισιτηρίων

Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 35 €

Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 40 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880

IΑΝΟΣ
Αθήνα: Σταδίου 24, Τηλ.: 210 3217917
Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλ.: 2310 277004

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου. from:www.poprocknews.gr