Translate

Monday, September 6, 2010

Διαψεύδει η Didi Music δημοσίευμα εφημερίδας

"Ανακοίνωση της εταιρείας ΜΠΙΝΓΚ ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΙΝΓΚ σχετικά με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ONLINE με τίτλο ‘Τραγέλαφος με το ΣΔΟΕ στη συναυλία των U2’


Η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΙΝΓΚ δηλώνει ότι το σχετικό δημοσίευμα είναι παντελώς αναληθές και δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση σε πραγματικά γεγονότα.

Η εταιρεία - για την ακρίβεια των γεγονότων και την αποκατάσταση της αλήθειας σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα - γνωστοποιεί τα εξής:

Την ημέρα της συναυλίας, 3 Σεπτεμβρίου, και συγκεκριμένα από τις 14:00 περίπου μέχρι τη λήξη της, κλιμάκιο ελεγκτών του Σ.Δ.Ο.Ε. βρισκόταν τόσο στο χώρο της συναυλίας όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α., πραγματοποιώντας σχετικούς ελέγχους.
Η εταιρεία μας ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοί της δεν μπορούν, σε ταυτόχρονο χρόνο με την εξέλιξη ενός τέτοιου γεγονότος και με χιλιάδες κόσμο να συρρέει στο στάδιο, να εγκλωβιστούν σε κάποια γραφεία και να ξεσκονίζουν έγγραφα και άλλα χαρτιά, αλλά ακριβώς το αντίθετο όλα τα σχετικά με τη συναυλία παραστατικά βρίσκονταν στο χώρο και ήταν στη διάθεση του οποιουδήποτε αρμόδιου.

Η εταιρεία μας, όχι μόνο δεν παρακώλυσε το έργο των ελεγκτών, αλλά  παρείχε όπως άλλωστε οφείλει, κάθε στοιχείο, πληροφορία, διευκρίνιση και επεξήγηση που ζητήθηκε ενώ υπάλληλοι της ήταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα στη διάθεση των ελεγκτών.

Οι αναφορές για παρακώληση του έργου των ελεγκτών και αντιπαραθέσεις σώμα με σώμα, καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και ουδέποτε συνέβησαν.

Το συνεργείο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ αποχώρησε μετά την λήξη της συναυλίας παίρνοντας όποιο στοιχείο ζήτησε. Δεν μας γνωστοποιήθηκε η διάπραξη κάποιας φορολογικής ή άλλης παράβασης και δεν επεβλήθη κανένα πρόστιμο.

Καθώς δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της διοργάνωσης συναυλιών για περισσότερο από 25 χρόνια και έχοντας δεχτεί αλλεπάλληλους ελέγχους από τις φορολογικές αρχές, χωρίς να διαπιστωθούν φορολογικές παραβάσεις, δημοσιεύματα σαν το παρόν δημιουργούν ερωτήματα για την σκοπιμότητά τους.

Επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι σχετικές ενέργειες των ελεγκτικών αρχών βοηθούν στην εξυγίανση και στον υγιή ανταγωνισμό στο χώρο, αποδεικνύοντας ότι ούτε όλοι οι διοργανωτές συναυλιών είναι παραβάτες, ούτε ότι ο χώρος που δραστηριοποιούμαστε είναι άντρο φορολογικών παραβάσεων από όλους.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι χιλιάδες θεατές της χθεσινής συναυλίας κανένας από αυτούς δεν κατέβαλε χρήματα και δεν έλαβε το προβλεπόμενο θεωρημένο εισιτήριο εισόδου και κανείς δεν προέβη σε οποιαδήποτε αγορά αναμνηστικών χωρίς να λάβει τη σχετική απόδειξη.

Τέλος κάθε προσπάθεια να υποβαθμιστεί μία κατά γενική ομολογία επιτυχημένη συναυλία και να επισκιαστεί από γεγονότα που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα θα πέσει στο κενό."  from:www.poprocknews.gr