Translate

Sunday, August 13, 2017

Μετά από ένα χρόνο απουσίας o Avicii επανέρχεται με νέο EP!!!!


Ο Σουηδός superstar DJ / Producer είχε ανακοινώσει πέρυσι τον Ιούνιο πως θα σταματήσει να κάνει πλέον περιοδείες σαν DJ και θα επικεντρωθεί στην παραγωγή μουσικής μόνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πάρα πολλοί fans να σοκαριστούν με αυτή την απόφαση αφού ο Avicii ήταν μόλις 26 χρονών. Αυτό ήταν ακόμη ένα μεγάλο χτύπημα για τους Σουηδούς fans της ηλεκτρονικής μουσικής μετά και τους Swedish House Mafia. Πριν από ένα χρόνο περίπου στις 28 Αυγούστου πραγματοποίησε την τελευταία εμφάνιση του σαν DJ στην Ushuaia Ibiza.
Ο Avicii πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως το νέο του EP θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Έκπληξη προκάλεσε η συνεργασία με την τραγουδίστρια της pop Rita Ora.
Το νέο του EP θα ονομάζετε ”Avici” και ο ίδιος δήλωσε πως ανυπομονεί να το μοιραστεί μαζί μας. Θα κυκλοφορήσει από την Universal Music της Σουηδίας παγκόσμια. Αναλυτικά τα τραγούδια που θα περιέχει το ΕP θα είναι. Ο ”Friend of Mine” μαζί με τους Vargas & Lagola, το ”Lonely Together” με την Rita Ora, ”You Be Love” έχει τον Billy Raffoul, ”Without You” με τον Sandro Cavazza, ”What I Change It To” με τον Aluna George και το ”So Much Better” είναι το ίδιο το remix του Avicii.
from:www.dancetoday.gr