Translate

Monday, August 28, 2017

Υπερθέαμα για μια ακόμη φορά τα Βραβεία MTV

Έλαμψε η παρουσιάστρια Katy Perry στην σκηνή της τελετής απονομής των βραβείων MTV το βράδυ της Κυριακής, κλέβοντας πολλές φορές την παράσταση από τους καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων η Miley Cyrus, ο Kendrik Lamar η Nicki Minaj και πολλά αστέρια της παγκόσμιας μουσικής.
Εμφανίστηκε με μια λευκή τουαλέτα, αρκετά αποκαλυπτική, συνέχισε με ένα ασημί στραφταλιζέ φόρεμα, φόρεσε... στολή αστροναύτη και κατέληξε να δίνει την δική της παράσταση με το καινούριο της τραγούδι στο φινάλε της βραδιάς.



Μεγάλη απούσα από τα βραβεία η Taylor Swift, που πάντως έκανε παραπάνω από αισθητή την παρουσία της καθώς κατά την διάρκεια του σόου προβλήθηκε για πρώτη φορά ολόκληρο το νέο της βίντεο κλιπ.
Το 'Look What You Made Me Do' απέσπασε θετικές και αρνητικές κριτικές πάντως, καθώς πολλοί θεωρούν πως μιμείται την Beyonce






Στις αξιοσημείωτες παρουσίες η κόρη του Michael Jackson, που, αφού φίλησε την συνοδό της για την βραδιά την ώρα που προσέρχονταν στα βραβεία, από σκηνής έβγαλε έναν πολύ παθιασμένο λόγο κατά των νεοναζί: «Ας τους δείξουμε ότι έχουμε μηδενική ανοχή στα εγκλήματά τους, ας αντισταθούμε», είπε η 19χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ. 
Τα περισσότερα βραβεία κέρδισε ο ράπερ Kendrick Lamar, ενώ η Miley Cyrus, που είχε προϊδεάσει μέσω ενός ποστ στο Instagram, πως θα είναι πιο... «φρόνιμη» από άλλες χρονιές, ανέβηκε στη σκηνή και έκανε το δικό της σόου.
OI NIKHTEΣ
Michael Jackson Video Vanguard Award: P!nk
Video of the Year: “HUMBLE.” Kendrick Lamar
Artist of the Year: Ed Sheeran
Best New Artist: Khalid
Song of Summer: “XO Tour Llif3,” Lil Uzi Vert
Best Pop Video: “Down,” Fifth Harmony feat. Gucci Mane
Best Hip Hop Video: "HUMBLE." Kendrick Lamar
Best Dance Video: “Stay,” Zedd and Alessia Cara
Best Fight Against the System: “Black SpiderMan,” Logic Feat. Damian Lemar Hudson; “Immigrants (We Get the Job Done),” The Hamilton Mixtape; “Light,” Big Sean; “Scars To Your Beautiful,” Alessia Cara; “Stand Up/Stand N Rock #NoDAPL,” Taboo feat. Shailene Woodley; “Surefire,” John Legend
Best Cinematography: “HUMBLE.” Kendrick Lamar
Best Direction: “HUMBLE.” Kendrick Lamar
Best Art Direction: “HUMBLE.” Kendrick Lamar (Production Designer: Spencer Graves)
Best Visual Effects: “HUMBLE.” Kendrick Lamar (Company: Timber/Lead: Jonah Hall)
Best Choreography: “Fade,” Kanye West (Choreographers: Jae Blaze, Guapo, Matthew Pasterisa, Teyana Taylor & Derek Watkins)
Best Editing: “Wyclef Jean,” Young Thug (Editors: Ryan Staake, Eric Degliomini)




from:www.e-radio.gr