Translate

Monday, August 14, 2017

Η DJ Perly γίνεται η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το DMC DJ Battle!!!


Η Νεορκυζα DJ Perly μόλις έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τον μεγάλο διαγωνισμό DMC US DJ Battle. Το DMC US υπάρχει εδώ και 32 χρόνια!Η Perly μπήκε στο Club των νικητών μαζί με τους A-Track, DJ Craze, Mixmaster Mike και άλλους.
Για να βγει νικήτρια η Perly έπρεπε να κερδίσει άλλους πρωταθλητες του DMC όπως τον Dwells και τον Schmeeze. Η ίδια δήλωσε μετά την μεγάλη της νίκη: ” Όταν άκουσα το όνομα μου πως είμαι η πρωταθλήτρια ξαφνιάστηκα δεν το περίμενα , ενιωσα γεμάτη. Ενιωσα τόσο γεμάτη που δεν ένιωθα τα πόδια μου και έπεσα κάτω. Εκείνη την στιγμή ενιωσα μαγικά και συνειδητοποίησα πως τελικά η σκληρή δουλειά αποδίδει” 



Η ίδια αναφέρθηκε για τις γυναίκες DJ και πως δεν ζούμε στον κόσμο των ανδρών. Αυτό που ακριβώς είπε ήταν: ” Οι γυναίκες παραμένουν υπόεκπροσωπούμενες όχι μόνο στη Hip-Hop αλλά και σε αλλά είδη μουσικής. Απολαμβάνω να βλέπω γυναίκες να παλεύουν καθημερινά να αποδείξουν την αξία τους. Δεν ζούμε σε ένα κόσμο ανδρών. Οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν σε πεδία που είναι ανδροκρατούμενα και έχουν την δύναμη να προχωρήσουν τον κόσμο μπροστά και σε μια θετική κατεύθυνση. Όλοι έχουμε!


Η Perly κέρδισε το καινούργιο Rane 72 mixer και το ταξίδι στο Λονδίνο οπου θα αγωνιστεί για το DMC παγκόσμιο πρωτάθλημα και ίσως να ξαναγράψει ιστορία. Για όσους δεν ξέρουν την Perly δείτε το video παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!


from:www.dancetoday.gr