Translate

Tuesday, November 24, 2015

10 μεγάλες επιτυχίες που απέρριψε η Rihanna!!!

Η Rihanna ετοιμάζεται να επιστρέψει με το νέο της άλμπουμ “ANTi” – ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας – και με αφορμή αυτό είπαμε να μιλήσουμε για 10 τραγούδια που είπε όχι η RiRi, αλλά τελικά έγιναν επιτυχίες. Όπως πολλές από τις επιτυχίες της , όπως “Umbrella” και “We Found Love” είχανε προταθεί σε άλλους καλλιτέχνες, Britney Spears, Mary J. Blige, και άλλους πριν φτάσουν στα χέρια της όμορφης τραγουδίστρια Μπαρμπάντος, έτσι και η ίδια και η ομάδα της έχει απορρίψει πολύ υλικό που οι διάφοροι στιχουργοί και οι παραγωγοί της είχαν προσφέρει.
Δείτε 10 big hit στα οποία η είπε όχι:

1. Sia - Chandelier

Η αυστραλιανή τραγουδίστρια Sia Furler, η οποίος τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς διεθνείς αστέρες της μουσικής (Christina Aguilera, Britney Spears, Katy Perry, Shakira), το 2012 υπογράφει το «Diamonds» της , το πρώτο single του «Unapologetic». Το 2014 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το «Chandelier», τραγούδι που αρχικά είχε γραφτεί για την RiRi, όπως παραδέχτηκε. Η αστέρας του «Stay» όμως το απέρριψε. Το τραγούδι έφτασε μέχρι στις ΗΠΑ στο #8 και στο UK στο #6.


2. Major Lazer – Lean On Ft. MØ & DJ SnakeΑκόμα και το «Lean On», η μεγάλη επιτυχία και το πιο shazamed song των φετινών φεστιβάλ, ήταν φτιαγμένο για την , όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Time, ο Diplo, είπε πως το τραγούδι γράφτηκε για την τραγουδίστρια, η οποία είπε όχι, όπως και η Nicki Minaj που της το πρότεινε μετά. Όμως για να είμαστε δίκαιοι ο Diplo αποκάλυψε ότι το demo του «Lean On» που πρότεινε στις δύο τραγουδιστές ήταν ένα slowtempo reggae ελαφρώς διαφορετικό από την τελική έκδοση που όλοι γνωρίζουμε.


3. Miley Cyrus – We Can’t Stop
Το 2013 η Miley Cyrus κυκλοφορεί το «We Can’t Stop» το πρώτο single από το άλμπουμ της «Bangerz» το οποίο και την απογειώνει. Όμως αρχικά το δίδυμο Rock City και ο Mike Will Made It που έφτιαξαν το midtempo pop-n-B το είχαν σκοπό να το προτείνουν στη RiRi, αλλά κατάφερε να το πάρει η Miley.


4. Selena Gomez – Come And Get It
Την ίδια χρονιά η πρώην τραγουδίστρια της Disney κάνει το come back της με το «Come And Get It», τραγούδι που γράφτηκε από την Ester Dean και στην παραγωγή ήταν το δίδυμο StarGate. Το τραγούδι που η Selena Gomez κυκλοφόρησε σαν πρώτο single, αλλά αρχικά είχε προταθεί (και απορρίφθηκε για άγνωστους λόγους) στη για το άλμπουμ της «Talk Talk That», όπως αναφέρουν διάφορες πηγές.


5. Grimes – Go Ft. Blood Diamonds
Το 2014 η Καναδή Grimes υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με τη Roc Nation και σύντομα ανακοινώνει στο twitter πως πρότεινε στη ένα κομμάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες δουλειές της αλλά απορρίφθηκε από την ποπ σταρ. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτό ήταν το «Go».


6. Pitbull – Timber Ft. Ke$ha
Στα τέλη του 2013 αρχές του 2014, η ντουέτα με δύο γίγαντες της σημερινής ποπ μουσικής, Eminem και Shakira, για το «The Monster» και το «Can’t Remember To Forget You». Εκείνη την περίοδο όμως η bad gal αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια άλλη μεγάλη επιτυχία: το «Timber» του Pitbull. Όπως αποκάλυψε ο rapper σε συνέντευξή του το ρεφρέν του τραγουδιού, που τραγουδά η Ke$ha, ήταν προγραμματισμένο να ερμηνευτεί από την , η οποία, ωστόσο, δεν μπορούσε να συμμετέχει λόγο χρονικών περιορισμών.


7. Jordin Sparks – Battlefield
Πάμε πίσω στο μακρινό 2009, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της musicbiz είναι της και του Chris Brown, αλλά όπως όλοι ξέρουν τη βραδιά πριν τα Grammys εκείνου του έτους ο Chris κτύπησε άγρια την RiRi και έτσι αυτό το love story τελειώνει με τον πιο άσχημο τρόπο. Ανάμεσα στις πολλές συνέπειες αυτής ιστορίας ήταν τα τραγούδια που είχαν σχεδιάζει να τραγουδήσουν η να μπουν στο «συρτάρι» ή να δοθούν σε άλλους καλλιτέχνες. Αυτό έγινε και με το «Battlefield», το pop/rnb midtempo σε παραγωγή Ryan Tedder και The Runners, που αρχικά είχε προταθεί στο ζευγάρι, αλλά στη συνέχεια δόθηκε στην Jordin Sparks, νικήτρια του American Idol VI.


8. Beyoncé – Pretty Hurts
Μιλάμε και πάλι για την Sia. Εκτός από το «Diamonds» και «Chandelier», η Αυστραλιανή καλλιτέχνης είναι και στιχουργός του «Pretty Hurts», πρώτο τραγούδι από το ομώνυμη άλμπουμ της Beyoncé, που κυκλοφόρησε ξαφνικά τον Δεκέμβριο του 2013. Σε συνέντευξή της η Sia είπε πως πριν το τραγούδι καταλήξει στην Quenn Bey, είχε προταθεί στο menagement της Katy Perry, που ούτε ενδιαφέρθηκε να διαβάσει το mail, αλλά και σε αυτό της , που ναι μεν έδειξε ενδιαφέρον για οκτώ μήνες, αλλά δεν πλήρωσε ποτέ όλο το πόσο για τα δικαιώματα, έτσι κατέληξε στην Beyoncé.


9. Drake – Find Your Love
O Drake έχει συχνά συνεργαστεί με την , αλλά και είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έκανε επιτυχία από ένα τραγούδι που απέρριψε η RiRi. Αυτό είναι το «Find Your Love» single από πρώτο του άλμπουμ «Thank Me Later». Ο παραγωγός του τραγουδιού Jeff Bhasker, αποκάλυψε πως το τραγούδι ήταν αρχικά γραμμένο για το «Rated R», αλλά τελικά δεν έγινε δεκτό και κατέληξε με κάποιον τρόπο στον Drake.


10. Usher – DJ Got Us Fallin’ In Love Ft. Pitbull
Είναι έκπληξη το γεγονός ότι η δεν έχει ακόμα συνεργαστεί με την σούπερ παραγωγό Max Martin, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από το τελευταίο. Ανάμεσα στα διάφορα τραγούδια που είχαν προταθεί στη κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του «Loud», πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Max Martin έστειλε το «DJ Got Us Fallin “In Love». Παρόλο που το τραγούδι θύμιζε λίγο το «Please Don’t Stop The Music» (ίσως και γι” αυτό) η και η ομάδα της αρνήθηκε το κομμάτι, που τελικά αποδείχθηκε μια μεγάλη επιτυχία για τον Usher.

from:www.e-radio.gr