Translate

Monday, June 8, 2015

Οι παράξενες φοβίες των celebrities!!!

Οι παράξενες φοβίες των celebrities
Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι διάσημοι έχουν και αυτοί ορισμένες φοβίες, άλλες φορές πιο συνηθισμένες και άλλες πάλι πιο περίεργες. Διαβάστε παρακάτω για τις φοβίες 20 σταρ της διεθνούς showbiz!
1. Taylor Swift: Όπως εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, φοβάται πολύ τους αχινούς, σε σημείο να αποφεύγει να μπει στη θάλασσα!
2. P. Diddy: Ο γνωστός ράπερ πάσχει από... ποδοφοβία, δηλαδή όταν το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού είναι μακρύτερο από το πρώτο.
3. Billy Bob Thornton: Τα παλιά έπιπλα-αντίκες τού προκαλούν φόβο, γιατί, όπως λέει, στην προηγούμενη ζωή του χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από ένα τέτοιο.

4. Adele: Μια φοβία που οφείλεται σε παιδικά τραύματα έχει η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που φοβάται τους γλάρους, μιας και όταν ήταν μικρή, κάποιος γλάρος της επιτέθηκε πολύ άγρια, αφήνοντάς της σημάδια στο σώμα και στην ψυχή.
5. Nicole Kidman: Η Nicole φοβάται τις πεταλούδες, τις οποίες μάλιστα βρίσκει περίεργες.
6. Ellen Page: Δεν μπορεί τις... μπάλες του τένις! Κάθε φορά που δείχνει τένις η τηλεόραση, εκείνη φεύγει από το δωμάτιο.
7. Megan Fox: Η σeξι ηθοποιός έχει παπουροφοβία, κοινώς φοβάται το... χαρτί! Γι' αυτό και δίπλα της έχει ένα ποτήρι με νερό, για να βρέχει τα δάχτυλά της πριν γυρίσει σελίδες.
8. Matt Damon: Αν και παίζει τον βαρύ στις ταινίες, ο Matt φοβάται τα φίδια και μάλιστα έκλαιγε σαν μωρό στα γυρίσματα της ταινίας «We Bought A Zoo» κάθε φορά που έβλεπε ερπετό.
9. Tyra Banks: Η Αμερικανίδα καλλονή φοβάται τα δελφίνια και δεν διστάζει να το παραδεχτεί, ενώ λέει πως η φοβία αυτή οφείλεται σε παιδικό τραύμα.
10. Sarah Michelle Gellar: Τρέμει στη θέα των νεκροταφείων, ενώ έχει βάλει τα κλάματα επειδή έπρεπε να γυρίσει μια σκηνή σε ένα.
11. Johny Depp: Μπορεί να μεταμφιέζεται συνέχεια για τους ρόλους του, όμως ο ίδιος φοβάται τους κλόουν!
12. Britney Spears: Πάσχει από ερπετοφοβία, καθώς φοβάται τις μεγάλου μεγέθους σαύρες. 
13. Meryl Streep: Τι κι αν βραβεύτηκε με Όσκαρ, η ταλαντούχα ηθοποιός φοβάται τα... ελικόπτερα!
14. Aretha Franklin: Φοβάται τις πτήσεις με αεροπλάνο, κάτι που παραλίγο να της στοιχίσει την καριέρα της.
15. Franklin D. Roosevelt: Η φοβία που ταλαιπωρούσε τον εν λόγω πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν για το νούμερο 13! Αρνούνταν να δεχτεί 13 καλεσμένους μαζί ή να ταξιδέψει στις 13 του μήνα.
16. Channing Tatum: Φοβάται τις πορσελάνινες κούκλες, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.
17. Alfred Hitchcock: Κι όμως, ο μετρ του τρόμου έχει... αυγοφοβία και αηδιάζει στη θέαση του υγρού κρόκου!
18. Uma Thurman: Παρόλο που πάσχει από κλειστοφοβία, κατάφερε να γυρίσει με επιτυχία δύσκολες για εκείνη σκηνές στο «Kill Bill».
19. Kyra Sedgwick: Δεν υπάρχει όρος γι' αυτήν τη φοβία, όμως η Kyra φοβάται τις τηλεοπτικές εκπομπές όπου εμφανίζονται τρόφιμα που... μιλάνε! Μάλιστα, απομακρύνεται από την τηλεόραση κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
20. Katy Perry: Η όμορφη τραγουδίστρια φοβάται το σκοτάδι και παραδέχεται πως κοιμάται με το φως ανοιχτό.  
from:www.e-radio.gr