Translate

Friday, September 26, 2014

Το (site ενηλίκων) Pornhub ιδρύει... δισκογραφική εταιρία!!!


2014PornHub_Logo_250914

Οι υπεύθυνοι του site Pornhub καλοβλέπουν εδώ και αρκετούς μήνες την μουσική βιομηχανία. 
 
Η αρχή έγινε τον Ιούλιο με την πολυσυζητημένη συνεργασία τους με τον Coolio ο οποίος γύρισε ένα videoclip για να προβληθεί αποκλειστικά μέσω του συγκεκριμένου καναλιού. 
 
Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο υπεύθυνος του site ανακοίνωσε την ίδρυση της δισκογραφική τους εταιρίας με την ονομασία Pornhub Records και ενημέρωσε όλους τους πιθανούς ενδιαφερόμενους πως ξεκινάει μουσικός διαγωνισμός για την αναζήτηση του Ύμνου της εταιρίας. Ο καλλιτέχνης που θα βρεθεί στην πρώτη θέση θα κερδίσει 3 χιλιάδες λίρες αλλά και ένα δικό του videoclip το οποίο θα προβάλεται μέσω του Pornhub.tv. και συνεπώς θα πρέπει να έχει και την ανάλογη αισθητική. 
 
Mάλιστα ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας Matt Blake δήλωσε πως βρίσκονται ήδη σε επαφή με μεγάλα ονόματα της μουσικής για τις θέσεις των κριτών οι οποίοι θα αναδείξουν τον μελλοντικό νικητή και διαβεβαίωσε όλους όσους θέλουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό αλλά διστάζουν πως το video τους θα έχει τουλάχιστον 500 χιλιάδες προβολές από τους σταθερούς χρήστες του site. 
 
Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως ο νικήτης δεν θα υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Pornhub Records και πως πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. 
from:www.avopolis.gr