Translate

Wednesday, September 3, 2014

H επιστροφή του Prince!!!


prince2014

Του πήρε τέσσερα χρόνια αλλά επιστρέφει.
 
Η επιστροφή όμως του Prince στην δισκογραφία σηματοδοτείται από μια ακόμη μεγάλη επιστροφή. Αυτή στην εταιρία όπου κυκλοφόρησε τους -κατά πολύ κόσμο- τρεις καλύτερους δίσκους της καριέρας του,  τα"Dirty Mind","Purple Rain" και "Sign ‘O’ the Times".
 
Έτσι, λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου ο εκκεντρικός καλλιτέχνης κυκλοφορεί υπό το label της Warner Μusic όχι μία αλλά δύο καινούργιες δισκογραφικές δουλειές. 
 
Πρόκειται για τα "Αrt Official Age" και "Plectrumelectrum", το μεν πρώτο είναι σόλο άλμπουμ το δε δεύτερο είναι η τελευταία δουλειά του Prince με το γυναικείο συγκρότημα που τρέχει ως side projet, τις 3rdEyeGirl.
 
Ο πρόεδρος της Warner καλωσόρισε τον Prince στην εταρία με έναν μικρό άλλα αποθεωτικό λόγο. Μεταξύ άλλων, ο κύριος Cameron Strang, δήλωσε: «Τα τελευταία 35 χρόνια δεν έχει σταματήσει να μεταλλάσσεται και να αναμορφώνει τον ήχο του.Τα δύο νέα του album είναι εκπληκτικά και μας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το μέγεθος του ταλέντου του. Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε πάλι μαζί μας και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε στενά μαζί του και πάλι».
 
Σε αυτούς φαίνεται δεν ζήτησε (ακόμα) βανάκι για να τον μεταφέρει σε απόσταση 50 μέτρων από τα καμαρίνια, όπως έκανε το 2011 στους υπεύθυνους του Hop Farm Festival του Κent, γι' αυτό τα λέει.
from:www.avopolis.gr