Translate

Thursday, September 18, 2014

Όσα δεν ήξερες για τη Lady Gaga!!!

Διαβάστε ποια είναι αυτά:
1. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 27.000.000 άλμπουμ, 125.000.000 singles παγκοσμίως, 3.200.000 εισιτήρια στις τρεις πρώτες περιοδείες της και έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy και 13 MTV Video Music Awards.
2. Έχει 14 τατουάζ: Το σήμα της ειρήνης, τις λέξεις Little MonstersTokyo LoveDadBorn This Way,ARTPOPRio, μια φράση του Rainer Maria Rilke, την ημερομηνία θανάτου της αγαπημένης της θείας, μαργαρίτες, έναν συνδυασμό λουλουδιών, ένα κλειδί του σολ, μία άγκυρα και έναν άγγελο.
3. Της είχε ζητηθεί να ανοίξει –μαζί με άλλους καλλιτέχνες- τις συναυλίες της περιοδείας This is it του Michael Jackson.
4. Σε πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, ο καθηγητής Mathieu Deflem δίδασκε το μάθημα «Η Lady Gagaκαι η κοινωνιολογία της δόξας».
5. Το τραγούδι Telephone προοριζόταν αρχικά για την Britney Spears και το άλμπουμ Circus. Όμως, η συνεργασία τους δεν πραγματοποιήθηκε και η Lady Gaga ηχογράφησε το τραγούδι με την Beyoncé.
6. Το 2012 ίδρυσε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Born This Way, ο οποίος επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των νέων και σε θέματα όπως η αυτοπεποίθηση, η ευημερία, η καταπολέμηση των φόβων και η εξέλιξη της σταδιοδρομίας.
from:www.peoplegreece.com