Translate

Monday, February 24, 2014

Η Miley Cyrus «αρπάζει» την Katy Perry και τη φιλάει στο στόμα (video)

Μέχρι στιγμής, όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι το «να φιλάει κορίτσια και να της αρέσει» είναι κάτι που κάνει η Katy Perry, μιας και αυτός είναι και ο στίχος του πιο γνωστού της – ίσως – κομματιού.
Τώρα, όμως, έμαθαν όλοι και ποιο είναι αυτό το κορίτσι – έστω και αν οι ρόλοι αντιστράφηκαν για λίγο.
Miley και Katy αντάλλαξαν ένα ζουμερό φιλί στο στόμα κατά τη διάρκεια συναυλίας της πρώτης στο Λος Άντζελες, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Μέχρι και η ίδια η εκκεντρική τραγουδίστρια μετά το φιλί δείχνει να μην πιστεύει τι έχει κάνει!
Μάλιστα, η κίνηση αυτή της βγήκε πολύ αυθόρμητα, αφού, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει διαλέξει από σκηνής το «θύμα» της και ενώ ερμηνεύει το κομμάτι της «Adore You», κατευθύνεται κατά πάνω της! Μην έχοντας βγάλει γλώσσα μέχρι τότε, ούτε έχοντας επιδοθεί στο αγαπημένο της twerking, η Cyrus δεν θα μπορούσε να αφήσει το βράδυ του Σαββάτου να πάει «χαμένο» και να απογοητεύσει τους θαυμαστές της, που πλέον ανυπομονούν για την επόμενη εξεζητημένη της κίνηση!
Φορώντας ένα μαύρο και λαμπερό – κυριολεκτικά – σύνολο, που «αγκάλιαζε» σα γάντι το μικροσκοπικό κορμί της, η ποπ σταρ πλησίασε την 29χρονη συνάδελφό της και αδιαφορώντας για το πόσο κόσμος υπάρχει τριγύρω την «άρπαξε» και τη φίλησε στο στόμα.
Φυσικά, οι κάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν «φωτιά» και απαθανάτισαν το «καυτό» ενστανταντέ ανάμεσα στις δύο γυναίκες, που πλέον έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο!
Ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν τη Miley να «βγάζει» γλώσσα για άλλη μια φορά – μόνο που αυτή τη φορά τη χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετικά – ήταν οι αδερφές Kardashians, η Hilary Duff, η Nicole Richie, η Christina Aguilera και πολλοί ακόμα διάσημοι που έδωσαν το «παρών».


from:www.e-radio.gr