Translate

Wednesday, February 12, 2014

Katy Perry: Ισοφάρισε το chart record της Rihanna!

Katy Perry ισοφάρισε την Rihanna στο ρεκόρ των περισσότερων No. 1 in στην 21χρονη ιστορία του Billboard's top 40 Pop Songs radio airplay chart καθώς το "Dark Horse," featuring Juicy J, t βρέθηκε από το #3 στο #1.
Το τραγούδι αυτό έγινε το 11ο #1 της Perry στην κατάταξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Nielsen, ισοφαρίζοντας την επίδοση της Rihanna, η οποία με την συμμετοχή της στο “Monster” του Eminem, βρέθηκε για πέντε εβδομάδες στην κορυφή.
Η P!nk έρχεται τρίτη στην κατάταξη των pop stars με τα περισσότερα #1, ενώ την ακολουθεί ηLady Gaga με επτά και οι Beyonce, Mariah Carey, Maroon 5, Bruno Mars, Britney Spears και Justin Timberlake με 6 #1 hits.

Aπό την πρώτη της κυκλοφορία, στις 31 Μαίου του 2008 με το “I Kissed A Girl” το ρεκόρ της Perry στο Pop Songs Chart είναι αμίμητο. Με 11 από τις 15 κυκλοφορίες της να έχουν βρεθεί στο #1, τρία ακόμα έχουν φτάσει σε διάφορες θέσεις του top 10. Είναι τα: "Kissed" (No. 2), "Part of Me" (No. 3) και το single "Unconditionally" (No. 8) που προηγήθηκε του “Horse”. Μόνο το “Thinking Of You” που κυκλοφόρησε το 2009, απέτυχε να βρεθεί στο top 10. To album “Prism” έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα. Το “Dark Horse” έγινε γνωστό ως “digital track” και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την προώθηση του album “Prism”.
from:www.mtvgreece.gr
.