Translate

Wednesday, February 12, 2014

Όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα : Ο Will Ferrell και ο Chad Smith σε μονομαχία με ντραμς!!!


1959560-7939-in

Ο Will Ferrell δέχτηκε την «πρόκληση» του, ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith και θα μονομαχήσει μαζί του στα ντραμς. Μπορεί να μην έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία ή τοποθεσία πάντως το σίγουρο είναι ότι θα γίνει και θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό το όλο σκηνικό.
Τα πάντα ξεκίνησαν από το internet, όπου για χρόνια πολλοί χρήστε εντόπιζαν τις ομοιότητες στο παρουσιαστικό του γνωστού κωμικού και του δημοφιλούς μουσικού. Ο Chad Smith έφτασε πριν από λίγους μήνες να φοράει t-shirt που έγραφε "Δεν είμαι ο Will Ferrell”. Όπως ακριβώς λοιπόν κάνουν οι αντίπαλοι στο box σε αγώνες με μεγάλη δημοτικότητα και πριν μπουν στο ρινγκ, έτσι εδώ και καιρό έριχναν μέσω δηλώσεων τους σε συνεντεύξεις διάφορες ατάκες.

Ε, λοιπόν τις προάλλες ο Smith καμώθηκε τον προσβεβλημένο όταν για άλλη μια φορά τον ρώτησα σχετικά και προκάλεσε τον Ferell σε μονομαχία για να λυθεί το ζήτημα. Ο τελευταίος του απάντησε ότι ευχαρίστως μιας και μπορούν να μαζέψουν χρήματα για το Cancer for College που δίνει υποτροφίες σε νεαρούς που έχουν περάσει καρκίνο σε εφηβική ηλικία.
Πάντως ο Chad Smith είπε «Καλό θα ήταν να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση και γι αυτό τον συμβουλεύω να μη φέρει την οικογένεια του μαζί, ειδικότερα τα παιδιά»
from:www.avopolis.gr