Translate

Friday, April 12, 2013

Snoop Lion: Όλες οι λεπτομέρειες του νέου του άλμπουμ με τίτλο Reincarnated


snooplion2013
Ο πολύ-πλατινένιος καλλιτέχνης Snoop Lion θα κυκλοφορήσει το πολύ-αναμενόμενο νέο του album, Reincarnated, στις 22 Απριλίου. Το επερχόμενο άλμπουμ του, με επιρροές από reggae και dance, είναι σε παραγωγή των Diplo και Major Lazer και θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία από τις Berhane Sound System, Mad Decent, VICE Music και RCA Records.
Ο Snoop Lion πρόσφατα παρουσίασε το νέο video και τραγούδι “Lighters Up” – ένα track για την ειρήνη τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά, στο οποίο την παραγωγή έκαναν οι Major Lazer και Dre Skull. Στο τραγούδι, ο Snoop χρησιμοποιεί τη δύναμη της μουσικής για να φέρει σε επαφή τους Mavado και Popcaan, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές περιοχές που είχαν μια μακρόχρονη διαμάχη στην Τζαμάικα. Οι στίχοι του τραγουδιού βοηθούν να διαδώσουν το ισχυρό μήνυμα της ενότητας και της ειρήνης - κατά βάθος αυτό είναι το νόημα του project Reincarnated. Επίσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε το club κομμάτι "Here Comes The King" feat. Angela Hunte σε παραγωγή από Diplo & Ariel Rechtshaid και συν-παραγωγό τον 6Blocc. Και τα δύο κομμάτια είναι διαθέσιμα τώρα ψηφιακά και το άλμπουμ Reincarnated είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία.


To Reincarnated περιλαμβάνει συμμετοχές από βραβευμένους με Grammy καλλιτέχνες, όπως Drake, Chris Brown και T.I, τους rapper Busta Rhymes, Akon, τη Rita Ora, καθώς και τους stars της dance Popcaan και Mavado και άλλους. 

Tracklisting
1. Rebel Way 
2. Here Comes the King featuring Angela Hunte 
3. Lighters Up featuring Mavado & Popcaan 
4. So Long featuring Angela Hunte 
5. Get Away featuring Angela Hunte 
6. No Guns Allowed featuring Drake & Cori B 
7. Fruit Juice featuring Mr. Vegas 
8. Smoke the W**d featuring Collie Budz 
9. Tired of Running featuring Akon 
10. The Good Good featuring Iza 
11. Torn Apart featuring Rita Ora 
12. Ashtrays and Heartbreaks featuring Miley Cyrus DELUXE EDITION TRACKS
13. Boulevard featuring Jahdan Blakkamoore 
14. Remedy featuring Busta Rhymes & Chris Brown 
15. La La La 
16. Harder Times featuring Jahdan Blakkamoore
from:www.avopolis.gr