Translate

Thursday, April 18, 2013

Τέλος στα ληστρικά καπέλα στην online αγορά εισιτήριων;


ticketsales
Εγκύκλιος (όπως θα έλεγαν και τα δικά μας μέσα ενημέρωσης) εκδόθηκε από τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του υπερβάλλοντος ποσού στις τιμές των εισιτηρίων και όχι μόνο - οι οδηγίες έχουν να κάνουν με κάθε μορφής booking.
Μέχρι τώρα υπάρχει το παράλογο της σημαντικής επιπρόσθετης χρέωσης σε περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα ή κάνει την αγορά του online. Και τις περισσότερες φορές η έκπληξη έρχεται στο τέλος, αφού υπάρχει μια συγκεκριμένη τιμή και την ώρα της χρησιμοποίησης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας προστίθεται και το επιπλέον... μπουγιουρντί.

Οι βρετανικές αρχές θέλουν να βάλουν τέλος σ' αυτή την κοροιδία, απαγορεύοντας την αύξηση των fees αν χρησιμοποιείται κάποια συγκεκριμένη μέθοδος. Επιτρέπουν μόνο επιπρόσθετα κόστη που έχουν να κάνουν με την προμήθεια των providers, ήτοι της Visa και της Mastercard.
To παράδειγμα αυτό πρέπει να ακολουθηθεί και στη χώρα μας, αν θέλουμε να έχουμε καλύτερη τύχη και στις δικές μας προσελεύσεις όλο το χρόνο και να μη βαράμε στο ψαχνό τις χρεώσεις πάσης μορφής διαχείρισης στη μία και μοναδική συναυλία στην οποία η πλειοψηφία πηγαίνει...
from:www.avopolis.gr